абе, уж съм готова, ама то и пътя до там бил много неравен
аз да попитам и друго: май няма да могат да ми намерят прегнил. утрогестан ли е алтернативата? има ли го в България? как се приема? колко струва?
Лично според мен утрогестана не е алтернатива на прегнила!!!Той е едно много важно допълнение,но без прегнил на дали ще стане работата!Аз започнах приема на утрогестан веднага след като разбрах,че съм бременна,но въпреки приема му прокървих!Както вече ти казах,започнах да пия ударни дози утрогестан,но кървенето,поне при мен,не спря!То спря едва 5 дни след като ми биха 2ве инжекции Прегнил!Моят съвет е да потърсиш по всички възможни аптеки и дори евентуално ако има някой,който да ти го изпрати от чужбина!Имам 1на позната,която работи в голяма верига аптеки и ми каза,че засега вноса на Прегнил е спрян.Не искам да те отчайвам,но съвета ми е да потърсиш Прегнил не в големите и оборотни аптеки,а в някой малки квартални,там вероятността да го намериш е много голяма.Не зная от кой град си,но ако е малък градът потърси дори и в аптеки,който ти се струва,че е невъзможно да го намериш!Утрогестана го има във всички аптеки,както твърди TINI78,цената му наистина е различна в различните аптеки,но гледай да не си го купуваш на цената от 17 лв,тъй като го има на цена от 13,50лв.Аз го пих от 5г.с.до 12 г.с.Според мен по-добре е да се консултираш с лекаря си преди да започнеш да пиеш каквото и да било!