0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fo

тест
« -: Март 13, 2006, 14:15:40 pm »
момичета имате ли идея дали теста за бременност трябва да се направи когато не си ходил до тоалет поне 3-4- часа? Закъснява ми 3 дни, този месец пих клостил. направих си тест- отрицателен, но бях ходила до тоалет 1 час преди това
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
тест
« Отговор #1 -: Март 13, 2006, 14:23:27 pm »
Ами направи го утре сутринта с първата сутрешна урина. Ако ставаш през ноща трябва да има поне 3-4 часа от последното ходене до тоалентната.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

fo

а дали
« Отговор #2 -: Март 13, 2006, 14:42:12 pm »
а дали клостила може да забави цикъла?
*

Starlet

• 1937
Re: а дали
« Отговор #3 -: Март 13, 2006, 14:45:30 pm »
Клостила не, но Утрогестана и Дуфастона могат да го забавят с няколко дни.
*

fo

надежда
« Отговор #4 -: Март 13, 2006, 14:55:31 pm »
върнахте ми надеждата
*

Starlet

• 1937
Re: надежда
« Отговор #5 -: Март 14, 2006, 10:57:51 am »
Какво стана ФО? Тази сутрин прави ли тест?
*

fo

направих
« Отговор #6 -: Март 14, 2006, 12:23:27 pm »
направих, но беше отрицателен
отидох на лекар, тя ме видя на УЗ и каза, че имам много дебела лигавица- 26мм с вижда нещо като леговище. каза ,че - тест не я притеснява, да направя пак в събота и да и се обадя.
Какво да мисля момичета, нямам никакви признаци че ми идва, а гърдите ми са нараснали много.
ще се побъркам тука.
*

fo

температура
« Отговор #7 -: Март 14, 2006, 12:24:29 pm »
пропуснах да кажа, че темп ми беше 37,1 днес
*

Starlet

• 1937
Re: направих
« Отговор #8 -: Март 14, 2006, 12:26:30 pm »
Цитат на: fo
Какво да мисля момичета, нямам никакви признаци че ми идва, а гърдите ми са нараснали много.
ще се побъркам тука.

Чакай!!! На мен и двата пъти тестовете ми показват съвсем бледа втора черта след седмия ден от закъснението. При всеки е различно, но си мисля че имаш повод за поздравления!!!  :grouphug2:  :balk_602:
*

fo

дано
« Отговор #9 -: Март 14, 2006, 12:30:05 pm »
дано Старлет, дано
Вече дори не смея да се надявам
имам 1 спонтанен аборт преди 1,5г, преди това съпруга ми го оперираха от варикоцеле, общо 4 години мъка
*

Starlet

• 1937
Re: дано
« Отговор #10 -: Март 14, 2006, 12:31:49 pm »
общо 4 години мъка

И при нас са  толкова почнахме 5-тата година вече не се питеснявай ще стане най-накрая и при нас.  :D
*

fo

ми то
« Отговор #11 -: Март 14, 2006, 12:43:40 pm »
то ако не се надявахме да стане да сме се гръмнали до сега.
На деня, в който трябвашеда ми дойде ми се появи нещо розово като зацапване , днес отново го има. съвсем бледо и малко е , дано не прерасне в нещо по-голямо  :(
другото, което искам да питам е д-рката ми каза да изчакаме с дуфастона, но аз се чудя дали да не пия ей така за всеки случай
*

fo

ми то
« Отговор #12 -: Март 14, 2006, 12:46:07 pm »
На деня, в който трябвашеда ми дойде ми се появи нещо розово като зацапване , днес отново го има. съвсем бледо и малко е , дано не прерасне в нещо по-голямо  :(
другото, което искам да питам е д-рката ми каза да изчакаме с дуфастона, но аз се чудя дали да не пия ей така за всеки случай
*

Starlet

• 1937
Re: ми то
« Отговор #13 -: Март 14, 2006, 12:49:59 pm »

Прочети листовката на лекарството. В някои случаи е противопоказно при бременност. Говоря по памет. При теб може да става въпрос и за обикновенно закъснение особенно с това променливо време навън. Един ден е пролет един ден зима. Не пий на своя глава така лекарства. Ще се моля обаче да не е закъснение!!!
тест
« Отговор #14 -: Март 14, 2006, 13:55:13 pm »
При бременност се препоръчва Утрогестан.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Starlet

• 1937
тест
« Отговор #15 -: Март 14, 2006, 14:17:08 pm »
Цитат на: wassilena
При бременност се препоръчва Утрогестан.

Васи имам в предвид следното което прочетох от листовката на Утрогестана точно, но то предполагам важи и за Дуфастона:

Какво трябва да имате в предвид по време на бременност и кърмене?
 Прогестерон преминава през плацентата и се отделя с млякото.
 Не се препоръчва приемането на Утрогестан по време на бременност, с изключение на случаите с доказан прогестеронов дефицит. Да не се използва Утрогестан през 2-то и 3-то тримесечие на бременността.
 Не се препоръчва приемането на Утрогестан по време на кърмене.
 Безопасността и ефективността в детската възраст все още не са установени.
 По време на бременност и кърмене винаги се съветвайте с вашият лекар или фармацевт преди да приемате лекарствен продукт!

Та това имах в предвид!!!  :?  
*

fo

уви
« Отговор #16 -: Март 14, 2006, 14:35:20 pm »
Уви момичета, дойде ми :(
тест
« Отговор #17 -: Март 14, 2006, 14:35:37 pm »
За Дуфастона пък директно пише, че не трябва да се приема по време на бременност. Продължавам да се чудя защо лекарите тук продължават да го изписват на бременни :?  Така че Утрогестан все пак по-добре, ако се налага изобщо.

Фо, тази висока температура е много добър знак! Ти пи ли всъщност някакъв прогестерон след Клостила?
Стискам палци, Мила :D
Благодаря ти, Бени!

*

Starlet

• 1937
Re: уви
« Отговор #18 -: Март 14, 2006, 15:04:10 pm »
Уви момичета, дойде ми :(

Съжалявам Фо!!!!  :(
*

Starlet

• 1937
тест
« Отговор #19 -: Март 14, 2006, 15:10:46 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Продължавам да се чудя защо лекарите тук продължават да го изписват на бременни :?  Така че Утрогестан все пак по-добре, ако се налага изобщо.

Ми Фреши по-надолу в листовката пише накратко казано че се изписва по време на бременност но само при заплашващ аборт или при постоянно повтарящи се спонтанни аборти се следи и се пие пак по някаква схема ама като влезнеш във 2-ят месец трябва да се спре, и да се продължи само при наличие на признаци за започващ спонтанен аборт. А иначе защо го изписват, те хубаво да го изписват, ама не е така за добър ден, ами както са написали хората само при прогестеронов доказан дефицит. Пък то кво стана влизаш: Добър ден ето ви Клостили и Дуфастон ще ги пиете ето така и така и ако не стане 3 месеца после ще видим какво ще правим, цветна снимка ли, хормони ли или лапаро. Е това поведение ме ядосва напоследък и момичетат като видят хормони и отварят едни очи от уплаха пък и като прочетат листовката още повече ги хваща шубе, да не говорим пък ако се намери и някоя препатила да им дообясни страницните ефекти които са били "при нея" Ох нещо май днес съм се изнервила. Съжалявам за по-грубото ми държане днес не искам никого да обидя ама и мен ме хваща париода понякога.  :?