Здравейте момичета , благодаря ви за всички напътствия и пожелания - работата стана от раз
Вече сме № 5744 - тубарен фактор.
Много съм очарована от Силвия Стефанова, от хората в клиниката въобще, пък за леката ръка на лаборантката , която ми взе кръв мммм...златно момиче!!!
Сега за пътя...Не се ориентирахме в тия тъмни подземия за трамвая...тук заградено , там оковано с ламарина...голяма мизерия е станало за една година, от какато съм ходила... тц, тц ,тц...а и исках да проуча маршрута на автобус 74 , който минава покрай блока на роднините , в които щяхме да преспим евентуално.
Та , хванахме си автобуса , който между другото минава и покрай Центъра по хигиена , та и за него се огледахме и после направихме супер важен и бърз спринт. Слязохме на спирка ул.Костенски водопад, върнахме се 10крачки назад, пресякохме бул. Гоце Делчев и отидохме на спирката отсреща. Хванахме автобус №83 и след 2 спирки слязохме на спирка ул.проф. Д. Атанасов точно срещу клиника Малинов.
За някой може и да е връткаво но за нас беше съвсем ОК. Всички важни точки бяха по маршрута , съвсем лекинко повървяхме от една спирка до друга , автобусите в делник вървят на 9 до12мин...няма никакво чакане, поне по моите представи ...и опит
Помръзнахме във влака...проклето жп...мъжо се разболя , на мен за щастие само лекинко ми дращи на гърлото...но 2часа пътувахме на арктически температури...като слязохме в София ми се видя даже топло....пък за липсата на сняг...какво да се каже...щастливци
ааа...да кажа , че в пицария "Двата лъва " готвят пИрфектно и не е скъпо - пробвайте, тя е до клиниката
ааа...
ако продължите от клиниката нагоре по булеварда и свиете на първото кръстовище ще попаднете на много уютно интернет кафе с прекрасен безплатен нет....пийнете един горещ шоколад...супер е
и посърфирайте!