0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
Re: Въпроси за д-р Стаменов
« Отговор #80 -: Януари 07, 2010, 10:00:51 am »
И аз съм пациентка на д-р Стаменов от април 2008год.По принцип всичките ми прегледи ги провежда той,но при опитите ми инвитро се редуват.Всички са много добри специалисти,но ми се иска при следващия ми опит поне манипулациите да ми ги направи той.И при двата ми опита ми ги прави д-р Персенска и бяха неуспешни.
Сигурно причината не е в нея,но ми се иска при третия опит да ми ги направи доктора.
Късмет на всички момичета.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #81 -: Януари 08, 2010, 13:53:54 pm »
И аз съм пациентка на д-р Стаменов от април 2008год.По принцип всичките ми прегледи ги провежда той,но при опитите ми инвитро се редуват.Всички са много добри специалисти,но ми се иска при следващия ми опит поне манипулациите да ми ги направи той.И при двата ми опита ми ги прави д-р Персенска и бяха неуспешни.
Сигурно причината не е в нея,но ми се иска при третия опит да ми ги направи доктора.
Късмет на всички момичета.

Аз съм пациентка на д-р Персенска. Трансфера ми го направи д-р Стаменов. Е неуспешен беше, ама причината не зависи от това кой го направи. Сега и двамата ще търсят решение как да ми помогнат, за което съм им много благодарна!  :D
Късмет на третия ти опит, който и лекар да ти се падне!  :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #82 -: Януари 08, 2010, 14:32:39 pm »
Мерси!Мнага късмет и на теб ти желая.
Не че имам нещо против другите доктори,но ми се ще във важните моменти от процедурите да ни ги правят тези при ,когото се водиме.Много добре знам,че причината за неуспеха ми не е д-р Персенска.Ако е било писано да стане е щяло да стане,който и да беше ми направил трансфера и обратно.Но по принцип искам той да ми направи следващият път манипулациите.
*
« Отговор #83 -: Януари 08, 2010, 15:15:53 pm »
И при двата ми опита в Малинов по време на стимулация се падах все при д-р Персенска, а за пункциите и трансферите - при д-р Стаменов. Много ми се иска поне веднъж да се попадна на него по време на стимулацията  :D  Всеки с мечтите си
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #84 -: Януари 08, 2010, 16:03:30 pm »
Остава сега и конкретка акушерка да си искаме при манипулациите....
При стимулацията ми се редуваха и д-р Персенса и д-р Стаменов, дори и д-р Шевкетова от време на време. Всички се грижеха за мен така да се каже  :D.
На пункцията ми беше Стаменов, на трансфера Персенска - опита беше неуспешен... но никога не съм си и помислила, че вината е в тях и съм им безкрайно благодарна за всичко което правят!!!
« Последна редакция: Януари 08, 2010, 16:05:41 pm от Vickson »
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #85 -: Януари 08, 2010, 19:10:22 pm »
Остава сега и конкретка акушерка да си искаме при манипулациите....
При стимулацията ми се редуваха и д-р Персенса и д-р Стаменов, дори и д-р Шевкетова от време на време. Всички се грижеха за мен така да се каже  :D.
На пункцията ми беше Стаменов, на трансфера Персенска - опита беше неуспешен... но никога не съм си и помислила, че вината е в тях и съм им безкрайно благодарна за всичко което правят!!!

Аз бих искала и конкретен ембриолог! :lol:
Стефи ми "забърка" чуден син . :wink:
Сори за спама.

Мен лично са ме преглеждали и лекари в обучение при доктора.Няма забележки.
А доктор Персенска е страхотна просто.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #86 -: Януари 11, 2010, 10:48:14 am »
здравейте и от мен .и аз искам да изкажа недоволството си по повод организацията при Стаменов и Персенска .Моята одисея започна през 2008г. .Миналата година подадох документи във фонда и о,чудо ме одобриха за финансиране .Това беше август месец .Оттогава вече 5 месеца ходене по мъките .Нямаме часове ,на конгрес сме и т.н ,а срокът за усвояване на отпуснатите срества е 6 месеца ,а след това....?Разбирам че са заети хора и не са свръхчовеци
*
« Отговор #87 -: Януари 11, 2010, 13:24:39 pm »
djudit,
Моят съвет е да се обадиш по телефона или ако си от София да отидеш на място и да настояваш за час,след като им обясниш разбира се ,че заповедта ти изтича и трябва вече да се действа.Мисля,че ще се намери решение на проблема.
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #88 -: Януари 11, 2010, 19:39:42 pm »
здравейте и от мен .и аз искам да изкажа недоволството си по повод организацията при Стаменов и Персенска .Моята одисея започна през 2008г. .Миналата година подадох документи във фонда и о,чудо ме одобриха за финансиране .Това беше август месец .Оттогава вече 5 месеца ходене по мъките .Нямаме часове ,на конгрес сме и т.н ,а срокът за усвояване на отпуснатите срества е 6 месеца ,а след това....?Разбирам че са заети хора и не са свръхчовеци
Май вече станахме повече от калкото мотат да поемат,и организацията в клиниката вече е под всякаква критика.Така че мила Джудит трябва да нахалстваш иначе ще изпуснеш срока.Стискам ти палци и ти желая много късмет.
*
« Отговор #89 -: Януари 11, 2010, 22:27:49 pm »
Здравейте! Искам да запиша час за спермограма в клиника Надежда, но тел дава заето и сега в 22.30! Въпросът ми е: Дали лабораторията на д-р Стаменов е отделна от тази на самата клиника Малинов! От Русе съм и не ми се иска да ходя до София само за час за спермограма! Предварително благодаря!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #90 -: Януари 12, 2010, 19:07:21 pm »
Ето още телефони
9655740
9655741
9655742
9655711
*
« Отговор #91 -: Януари 13, 2010, 11:29:51 am »
Телефоните ги имам - 40 и 41 дават нон стоп заето, 42 свободно, но никой не вдига, а на 11 ми казват да звъня на 41 - това била тъканна банка и там трябва да взема час за спермограма. Благодаря ти все пак. Ще продължавам да звъня.
« Отговор #92 -: Януари 13, 2010, 15:30:50 pm »
Ето още един,пробвайте и на него.
9588009

« Отговор #93 -: Януари 16, 2010, 21:03:18 pm »
Имам час за д-р Стаменов за 19.1.2010г., ако някой го интересува нека ми пише на ЛИЧНИ. Отсъпвам го тъй като аз забременях.
« Последна редакция: Януари 16, 2010, 21:35:21 pm от jeni_33 »
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #94 -: Януари 17, 2010, 10:23:09 am »
Имам час за д-р Стаменов за 19.1.2010г., ако някой го интересува нека ми пише на ЛИЧНИ. Отсъпвам го тъй като аз забременях.
jeni_33 честито.желая ти лека и безпроблемна бременност.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #95 -: Януари 17, 2010, 10:48:30 am »
jeni_33, честито! Но от клиниката не одобряват размяната на часове между пациенти. Има огромна листа с чакащи и при освобождаване на час се обаждат на една от тези жени. Съветвам те просто да се обадиш и да го освободиш, така ще зарадваш едно семейство, което чака може би от месеци.
« Отговор #96 -: Януари 17, 2010, 14:23:18 pm »
СЪЖАЛЯВАМ, ИСКАХ ДА ПОМОГНА НА НЯКОЯ ЖЕНА.
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #97 -: Януари 17, 2010, 14:58:43 pm »
СЪЖАЛЯВАМ, ИСКАХ ДА ПОМОГНА НА НЯКОЯ ЖЕНА.
Ти така или иначе ще помогнеш.
*
« Отговор #98 -: Януари 17, 2010, 17:28:28 pm »
jeni_33,лека и безпроблемна бременност и от мен.
« Отговор #99 -: Януари 17, 2010, 22:48:41 pm »
Благодаря на всички!