След като станеш пациент на клиниката за следващи прегледи не се чака отново година (при мен дори година и 2 месеца за първичен), но все пак не става когато искаш. Като пример ще ти разкажа при мен какво се получи:
за 2 медеца направих пълно проследяване на цикъл (с час - 3 прегледа), всички хормони (които са без час), мъжът ми - спермограма (с час), и последно правих цветна снимка. С доктора имах уговорка да се видим и коментираме снимката на следващия ден и да предприемем действия по друг мой проблем, за който сега няма да изпадам в подробности. Но вместо това се оказа, че не мога да си взема час по-рано от след 35 дни. Знам, че това е нищо на фона на почти 5 годишното чакане, но все пак ако за всеки следващ преглед ми се наложи да чакам по толкова, направо ще се побъркам, да не говорим, че и резултат от ЦС още не знам. Проследяването на цикъла стана с учудващо бързо вреждане в точното време, но след упорито и нахално настояване от моя страна, което хич не ми е присъщо, ама се налага... Затова споделих по-горе, че човек трябва да се въоръжи с много търпение, пък и други умения
. А и аз например от къде да знам, че ЦС се коментира с доктора, не в деня на снимката - за което съм си записала час, а трябва да си взема нов час и отново да се боря с администрацията там.
Както и да е, пиша това за да ти дам малко инфо от скорошните ми впечатления, все пак от доктора съм доволна и не съжалявам, че чаках толкова време. Ще видиш и ти че си струва.
Дано попреглеждат тези форуми, защото малко критика действа градивно