Здравейте момичета!
Започнах тази тема за да получа информация. Сега вече и аз мога да споделя опит. Ще бъда подробна, защото мисля че може би ще е от полза. Часът ми беше през май месец в 16,30ч, но ме приеха към 18,30ч. Тоест часовете винаги вървят с час и половина или два закъснение. Но доколкото разбрах от другите жени в клиниката, д-р Стаменов преглежда докато не минат всички които са с час (дори ми казаха че е преглеждал и в 10-11 ч. вечерта). Как протече прегледа? Ами докато преглеждаше папката ми с всички изследвания които сме правили със съпруга ми до сега, ние разказвахме за себе си. От кога сме заедно, от кога сме започнали опити за бебе, какви са ни притесненията, въобще всичко което ни вълнува по темата. Той си записа доста неща от моята папка, което значи че приема изследванията, въпреки че не са правени при тях. (За информация правили сме хормони и разни други изследвания в Бургас, цветна снимка във Варна, разширена спермограма в София). Попита ме също за заболявания, операции, цикъл, тегло, височина и т. н. стандартни въпроси. Открива се досие, което се съхранява при тях. След това следва обикновен гинекологичен преглед. От тук на татък вече е индивидуално. При мен липсваха изследванията на щитовидната жлеза, така че трябваше да ги направя (като ми каза че мога ди си ги направя в Бургас), както и още една спермограма, но вече при тях. Вторият преглед трябва да стане до седмия ден от МЦ. Това е трудно по отношение на записването на час. Д-р Стаменов ме успокои, че след като вече имам досие при тях няма да се чака, още повече че е за точно определен ден. Обаче д-р Стаменов освен че има доста натоварена програма като лекар, той има и много активен социален живот и ангажименти. Така че моят час се отложи не за юни, а за юли. Все пак не е толкова далече. Това е от мен момичета. Ако моят разказ е полезен за някоя от вас, ще съм щастлива.