Аз искам да изкажа цялостно мнение за моите дълги преживявания в клиника Малинов и екипа Стаменов, Персенска и компания,а те са 5 години(от 2008 до 2014г). И съвсем не са приятни и розови !! Първо, аз съм от един възможно най-отдалечен град от София и само пътя ми е ужасно дълъг, но всички тези години поне веднъж в месеца съм ходила до там. да не говорим колко инфарктни състояния съм имала с невъзможността си да си запиша час по телефон (никой от регистратура и дори докторите не ми вдига телефони), или са ми казвали в последния момент : "....след 5 часа - утре сутринта идвате за процедура", където аз без кола и в ужасно напрегнато психическо състояние намирам някакъв начин посред нощите, съпругът ми(понеже трябва пресен материал) буквално се 'чупи' от работа и хуква на повикване да бие повече от 500 км, защото всичко това става в последния момент от недоглеждане и несистемност на болницата !!! Не,не съм доволна от Д-р Стаменов ! Той е на настроения. когато е в добро настроение и можеш въобще да се добереш до него добре,но когато не е може да остави дълбоки травми в съзнанието ти с грубостта и обвинителния си тон към пациента...Няма нужното персонално внимание към пациентките, доста често забравя за тях, и какво е правил дотук с тях, обърква ги и ги принуждава да се въртят с години в един и същ омагьосан кръг !!! Аз съм такъв пример - имам няколко опита инвитро, първоначално със стимулация,после без, събирах яйцеклетки цели години, какво ли не правих - БЕЗУСПЕШНО ! За пет години съм наляла повече от 20 000 лв в тази клиника, и от миналата година решихме да приключим посещенията си в 'Малинов' и се ориентирахме на други места. Огромното ми възмущение, което преля чашата ми и ме накара да постна цялата тази информация(която досега съм спестила) беше когато преди няколко дни на съпруга ми се обади някаква жена-бирник от клиника Малинов и каза,че имаме незаплатено задължение от 200 лв за замразен еякулат преди години и заплаши,че ако не платим ще ни съдят....Мога само да им кажа нецензурното 'м....ната им" !!! Моето мнение е: "момичета, който е там, бързо да се преорентира към други клиники !!!"
Съжалявам за грубия тон,но от всички години натрупване на негативизъм имах нужда да споделя това.....