Интересно защо не приемате предложението ми за поза "челна стойка", но желанието ми да стана майка е огромно, и ако знам че така нещата ще се получат, съм съгласна да ходя и на две ръце ...
Мила, напълно те разбирам. И моето желание е същото, както и да другите момичета тук. Единственото, което е необходимо да правиш, е да се "къпе" шийката на матката в спермата. Най-добре си лежи спокойно, може и с въглавничка под дупето, че да не изтича течността. Така чакай не повече от 30 минути и после съвсем спокойно можеш да се измиеш. И да седиш, и да не седиш на челна стойка, спермата няма къде да отиде, т.е. не я приближаваш до заветната цел. По-горе съм обяснила, че тя не влиза в матката и без това. То всъщност и не искаш да влиза там, защото е опасно.
Ето картинка, че става по-нагледно като си говорим за тези неща:
Влагалището, като си легнала е дори малко наклонено назад, но ако се чувстваш по-добре, може да слагаш възглавничка. Каквото и друго да правиш,нищо не променяш- сама виждаш каква е анатомията. Влагалището е към 12-15 см, така че спермата се изстрелва точно на края. Абе майката природа си знае работата
. Не се мъчи с тези неща,няма смисъл.
Поздрави.