0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: лежи ли се след секс при бебеправене
« Отговор #80 -: Юли 22, 2009, 21:22:49 pm »
Ама чакай сега за душ гел ли говорим или за интимен такъв?
« Отговор #81 -: Юли 22, 2009, 21:27:01 pm »
sorry грешката е моя сега проверих малко назад и виждам че наистина съм написала душ гел,а в главата ми е за интимния гел 8O
« Отговор #82 -: Август 01, 2009, 11:59:28 am »
аз знам че при плануване на бебе не е желателно преди полов акт да се мие със сапун, гел или др., може само с вода, една лекарка ми беше казала че може и със малко сода(само външно), е аз изполвам Лактасид за външно измиване, но почти винаги след секс....
От лекари знам че тези дамски душове за вътрешни промивки са много вредни по принцип, а ако се използват при бебеправене според мен става почти невъзможно забременяване защото измиват цялата среда, освен това измиват и полезните бактерии, а лошите се размножават много по бързо....Това което са ми казали лекари е ако все пак ако искам да си правя добре е да използвам Лактасид- за вътрешни промивки, и то само след цикъл 1-2 пъти, тогава ако имало замърсяване се изчиствало...аз съм го ползвала само няколко пъти много ми хареса, но тогава имах някакви гъбички и затова....иначе за външно измиване пак ползвам на Лактасид много е хубав...и най важното е че не е вреден
Така че с промивките много пестеливо :D
Поздрави, и сега е лято-повече секс, :pleasantry: повече бебета на всички, които желаят това :bori_007: :bori_002: :bori_005: :bori_011: :bori_015: :bori_018: :bori_019:

*
« Отговор #83 -: Август 01, 2009, 13:53:06 pm »
аз знам че при плануване на бебе не е желателно преди полов акт да се мие със сапун, гел или др., може само с вода, една лекарка ми беше казала че може и със малко сода(само външно), е аз изполвам Лактасид за външно измиване, но почти винаги след секс....
От лекари знам че тези дамски душове за вътрешни промивки са много вредни по принцип, а ако се използват при бебеправене според мен става почти невъзможно забременяване защото измиват цялата среда, освен това измиват и полезните бактерии, а лошите се размножават много по бързо....Това което са ми казали лекари е ако все пак ако искам да си правя добре е да използвам Лактасид- за вътрешни промивки, и то само след цикъл 1-2 пъти, тогава ако имало замърсяване се изчиствало...аз съм го ползвала само няколко пъти много ми хареса, но тогава имах някакви гъбички и затова....иначе за външно измиване пак ползвам на Лактасид много е хубав...и най важното е че не е вреден
Така че с промивките много пестеливо :D
Поздрави, и сега е лято-повече секс, :pleasantry: повече бебета на всички, които желаят това :bori_007: :bori_002: :bori_005: :bori_011: :bori_015: :bori_018: :bori_019:

И с интимен душ гел външно ли е вредно да се мием????

*

Zorichka

• **
  • 52
  • има надежда, повярвайте
« Отговор #84 -: Август 02, 2009, 18:13:53 pm »
Момичета, Палечка е права ...
Аз преди време имах фикс идея да съм на всяка цена чиста и измита, дори премита, но след като получих гъбички и то от премиването и от отстраняването на естествената защита на влагалището, нещата много се усложниха.Почнахме едни антибиотици, едни киснения в разни отвари, а да не говорим, че ни се наложи да свикваме да се мием само с водичка, без сапуни, мокри кърпи и подобни неща - първите дни щях да умра...
Все пак има ефект, защото дискомфорта е само в нашата психика, чистотата е еднаква както по-рано, само дето първо трябваше да си навредим с това премиване, че да осъзнаем, че от водичката и ползването на сапун веднъж седмично по хубаво няма ...
*
« Отговор #85 -: Август 04, 2009, 11:16:44 am »
Здравейте...нахлувам във вашата темичка.Аз съм на 26г. и също си правим бебче с мъжа ми.Имахме засега един неуспешен месец,обаче използвах тестове за овулация и уж по плана в упътването ,уж показа овулация и действахме,уж лежах..че даже и не ставах направо заспивах няколко пъти..уж..уж и не се получи.Леко съм объркана ,защото нали с тези тестове за овулация е доста сигурно за резултат.Някой правил ли е тестовете?
Ако не съм за тази тема предварително..извинете ме  :oops:
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #86 -: Август 04, 2009, 11:22:43 am »
Mieli, никъде в упътването не е пишело, че ти гарантира успех от първия опит. Спокойно. Това че си улучила овулацията още не значи, че ще стане от раз. На твоята възраст след едногодишни опити чак се говори за проблем. Имаш още време. Продължавай в същия дух и ако не стане в продължение на година, потърси лекарска помощ. Засега е рано да се притесняваш.
Успех!
« Отговор #87 -: Август 04, 2009, 11:26:22 am »
Mieli , има много темички за тестовете за овулация.

Леко съм объркана ,защото нали с тези тестове за овулация е доста сигурно за резултат.:oops:
Тестовете действат по - скоро като ориентир и съответно вие трябва да наблегнете на контактите , когато се засече овулация, но не са гаранция , че ще се получи. Факторите , които окозват влияние на забременяването са много. Вие правили ли сте някакви изследвания?
*
« Отговор #88 -: Август 04, 2009, 12:24:24 pm »
Mieli , има много темички за тестовете за овулация.

Леко съм объркана ,защото нали с тези тестове за овулация е доста сигурно за резултат.:oops:
Тестовете действат по - скоро като ориентир и съответно вие трябва да наблегнете на контактите , когато се засече овулация, но не са гаранция , че ще се получи. Факторите , които окозват влияние на забременяването са много. Вие правили ли сте някакви изследвания?
В момента упорито чета из форумите да се включа някъде.Имаме изследвания и аз и мъжа ми всички са окей..Аз имам един аборт преди година и не знам защо все си мисля,че нещо ми е навредило това макар ,че нищо нямам като факти след прегледи и изследвая.Знам ли ..може би психика.
*
« Отговор #89 -: Август 04, 2009, 12:25:32 pm »
Pesheck, благодаря че се включи да ми отговориш...и лекарят ми каза,че до година не е проблем,но аз понеже очаквах с тестове за ову-я за стане по-бързо така да се каже и затова може би се разочаровах.
« Отговор #90 -: Август 04, 2009, 13:51:25 pm »
здравейте момичета!нова съм тук, но чета форумите от години.Разбира се никога не се смелявам да пиша.Ние с мъжа ми се опитваме да си направим бебе вече 10 години,но без успех.През 2000г. и през 2001г. имам два спонтанни аборта и това е.От тогава нищо.Колко изследвания на хормони,спермограми и т.н и нищо.И сега пия прогестерон за пореден път,но вече губя надежда.Дайте ми идея какво да направя още. :(
« Отговор #91 -: Август 04, 2009, 13:55:06 pm »
dez28, какви причини ти посочиха лекарите за абортите?
Правила ли си имунологични и генетични изследвания?

« Отговор #92 -: Август 04, 2009, 13:57:31 pm »
Миличка инвитро ,икси не сте ли пробвали ?всички изследвания в клиники по стерилитет ли са правени?Специалист по стерилитет ли ви е лекувал?

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #93 -: Август 04, 2009, 14:00:24 pm »
А клиника по стерилитет?
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=20084.0;all
Прегледай темата и сравни дали си правила наистина всички изследвания.
« Отговор #94 -: Август 04, 2009, 14:02:07 pm »
Ами не.Всички изследвания ми ги пуска гинеколожката ми.Досега не съм ходила в клиника по стерилитет.Да си кажа честно не мисля че имам средства за това.По принцип спермограмата на мъжа ми е 65%, а на мен винаги ми липсва прогетерон.
« Отговор #95 -: Август 04, 2009, 14:04:40 pm »
И причините за абортитеникой не ми уточни.Казаха ти си млада ще забременееш пак.Случвало се.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #96 -: Август 04, 2009, 14:06:50 pm »
Мила, съжалявам но 10 години са твърде много, за да се доверяваш само на гинеколожката от ДКЦ-то. Пиши от кой град си и ще се опитаме да те насочим към подходящ специалист. А колкото до средствата ..... скъпо е, но помисли си за какво ги даваш тия пари. А и дали за 10 години вече не си дала достатъчно.

п.п. Можеш да си редактираш поста до 2 часа след публикуването му.
« Отговор #97 -: Август 04, 2009, 14:07:53 pm »
dez28  мисля че сериозно трябва да се обърнеш към подобна клиника,не мисля че трябва да се отказваш .Кандидатствай по някоя програма -трябва да се бориш мила никой няма да дойде у вас и да ти каже идвай да видим какво ти има.Горе главата и борбата продължава.Мисля че не си попаднала на подходящия специалист.Дано скоро сбъднеш мечтите си.Прегръщам те и успех.

« Отговор #98 -: Август 04, 2009, 14:15:21 pm »
И причините за абортитеникой не ми уточни.Казаха ти си млада ще забременееш пак.Случвало се.
Хубаво , ще забременееш , но каква е гаранцията , че няма да го загубиш отново?!
 Можеш да започнеш да правиш необходимите изследвания поетапно и няма да е зле да повторите спермограмата също в клиника по стерилитет.
« Отговор #99 -: Август 04, 2009, 14:17:15 pm »
Багодаря на всички. От Враца съм и там съм обиколила всички лекари.Като им кажа че имам проблем и искам бебе,сякаш не ме взимат на сериозно.Пускат ми кръв,урина и хормони и това е.Мъжа ми си мисли че ще стане от самосебе си.Не мога да го убедя че вече достатъчно време чакаме напразно.Но и не знам към коя клиника да се обърна.Нямам идея и от къде да започна.