Текущ отчет или докъде сме стигнали:
Медийни партньори до момента: Радио Браво, Списание Мама, в-к Фактор, в. Стандарт, az-jenata.com, narod.bg
От страна на докторите до момента са потвърдили някои официално,някои устно и подлежи на конкретизиране - все пак има още време до срока:
участие с доклад: проф. Козовски, д-р Савова, д-р Стаменов, д-р Владимиров, клиника Св. София - Бургас, МЦ Афродита
участие с консултации: д-р Стаменов, д-р Даскалов, д-р Сигридов, д-р Кисьов, д-р Савова, д-р Даскалова, д-р Еврев, от МЦ Афродита, очакваме информация от д-р Балтаджиева (имунолог),
Ще присъстват: Д-р Калчева, д-р Алекандров - АГ- Варна, доц. Маркова (ще потвърди малко по-късно),имаме устно обещание и от Майчин Дом Варна и Олимед, д-р Димов (вероятно и с доклад) от Шумен (очакваме да отговорят как точно ще участват) ще присъстват на събитието.
Очакваме и информация от останалите центрове и конкретизиране на тази - това е отчет към днешна дата, все пак срока е до 6 май за уточняване на участието. Повечето от докторите засега са потвърдили и присъствие на официалната вечеря.
Материалите за брошурата са готови, остава да получим всички карета от центровете, плакатите са готови като дизайн, чакаме последното лого на медийните партньори за да ги отпечатваме. Част от флайърите вече се разпространяват по центрове и кабинети. Ще има и билборд по ул Стефан Стамболов Бургас след 15 май до ДРЗ, рекламен клип по радио Браво и серия отразявания по медиите, които ни партнират.
Разполагаме с 26 стаи резервирани за ДРЗ. От тях към днешна дата са резервирани от гости на ДРЗ - 8 двойни екстра, 2 единични екстра и 2 единични лукс. Тоест почти половината. Хубаво е да се побърза със записванията за да знаем навреме да направим резервация и в съседен хотел, докато е възможно - все пак е сезона. (иначе трябва да търсим палатки и спални чували за плажа
) За ресторанта към този момент нямаме опасения, че няма да стигнат местата, защото поема 120-130 места, а и винаги има място за още едно столче
Менюто ще се уточнява като наближи повече - няма да пиша за него в момента, защото съм на диета и ми е трудно да чета примерните менюта, които ми дадоха.
Записването напомням става на drz.zachatie@gmail.com