0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
д-р Илко Славейков - консултации
*
д-р Явор Владимиров - консултации
*
До 31 май - последно поемане на ангажименти за нощуване от наша страна. Записани след 31 май имат грижата да си осигурят сами къде ще спят. Ще пуснем списък с хотели в Бургас и телефони за резервация за да им спестим гугълуването.
*
Organon - Доклад презенатция за Puregon pen
*
 Здравейте.Бих искала да попитам как ще става записването за консултациите със специалистите?Дали ще е на място или има телефон?
*
на мейл:
drz.zachatie@gmail.com
списъка със специалистите, които ще консултират е тук:
http://www.zachatie.org/drz2009
*
Неокончателен списък с консултантите за ДРЗ - 2009:

Д-р Мариела Даскалова - ембриология - Медицински Университет Пловдив
 Д-р Васил Даскалов - акушерство и гинекология - "Медикус Алфа" Пловдив
 Д-р Георги Стаменов - акушерство и гинекология - Център за репродуктивно здраве "Надежда" София (списъкът е препълнен - преустановено записване за консултации)
 Д-р Иван Сигридов - акушерство и гинекология - Център за репродуктивно здраве "Надежда" София
 Д-р Даниела Балтаждиева - репродуктивна имунология - Център за репродуктивно здраве "Надежда" София
 Д-р Явор Владимиров - акушер-гинеколог - "Център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро София" София
 Д-р Даниела Савова - акушерство и гинекология - САГБАЛ "Д-р Щерев" София
 Ани Коцева - психология - САГБАЛ "Д-р Щерев" София
 Проф. д-р. Иван Козовски - акушерство и гинекология - МЦ за асистирана репродукция "Варна" Варна
 Д-р Стефан Кисьов - акушерство и гинекология - МЦ за асистирана репродукция "Варна" Варна
 Д-р Маргарита Монастирска - акушерство и гинекология - МЦ "Олимед" Варна
 Д-р Момчил Сариев - акушерство и гинекология - Майчин Дом - Варна
 Д-р Капка Атанасова - акушерство и гинекология - Майчин дом Варна
 Д-р Георги Николов - акушерство и гинекология - МЦ "Репробиомед "София"
 Д-р Минко Еврев - акушерство и гинекология - МЦ "Технобиос" - София
 Д-р Ангел Ставрев - акушерство и гинекология - СБАЛАГ "Селена" Пловдив
 Д-р Здравко Минев - акушерство и гинекология - СБАЛАГ "Селена" Пловдив
 Д-р Даниел Димов - акушерство и гинекология - МЦ "Св. Иван Рилски" - Шумен
 Д-р Илко Славейков - акушерство и гинекология - Ямбол
 МЦ "Афродита" - консултации
 Д-р Капка Атанасова - Майчин дом - Варна
(очакваме още потвърждения и допълнения)

Доклади и презентации за Деня на репродуктивното здраве 06 юни 2009 Бургас

Д-р Даниела Савова - САГБАЛ "Д-р Щерев"
Д-р Новачков -  Ари шоп фарма - "Нови аспекти в лечението на ендометриозата и ин витро"
Проф. д-р Иван Козовски - МЦАР "Варна" ООД - "Донорство на яйцеклетки и ембриони и сурогатство - религиозни, медико-социални, етични финансови и правни проблеми"
Психолог Ани Коцева - САГБАЛ "Д-р Щерев" - "АРТ училище - защо?"
"Органон" - "Пурегон пен"
     ( кафе пауза  15:30 )
Д-р Георги Стаменов - Център за репродуктивно здраве "Надежда"
Психолог Десислава Георгиева - Център за репродуктивно здраве "Надежда" - "Да умееш да чакаш надежда"
Д-р Даниел Димов - МЦ "Св. Иван Рилски" ООД - Шумен - "Връзката лекар-пациент, любов от пръв поглед"

Неокончателен списък с координаторите за ДРЗ (момичетата, които да търсите за съвет и помощ по време на събитието)

jam, cygnus, Елфи, little_rabbit, rally_pat, Lisko, sixsens, mini, elma_gb, borovinka, misi, MilenaB, koki, таня, dani_j, Perdeto, du6ka, слънчице, denito
(тъй като се очаква да има много хора, ако някой би могъл да се включи в координацията и организацията - може да ми пише на лични или на мен или на някое от изброените по-горе момичета)

Подробности за предстоящите презентации, доклади и специалистите по репродуктивна медицина, които ще провеждат безплатни консултации ще бъдат публикувани в настоящата тема. Информацията предстои да бъде актуализирана и допълвана...
« Последна редакция: Юни 01, 2009, 16:27:53 pm от cygnus »
*
д-р Капка Атанасова - Майчин дом - Варна
*
За тези момичета, които са се записали по-рано очакваме да конкретизират за кого искат да се запишат за консултация.
Вече не може да се записват нови момичета за консултации с д-р Стаменов (списъкът е препълнен).
*
Понеже някои поискаха карта и обяснение:
Ето тук има карта на Бургас с означение двата хотела - Аква и Космос.
http://www.zachatie.org/drz2009/map.jpg

Като се влиза от София - само направо и след второто кръгово кръстовище се виждат и двата хотела.

Като се влиза от Варна - веднага надясно по кръговото - от следващото кръговото кръстовище се тръгва наляво по посока център и след следващото колело се виждат двата хотела.
« Последна редакция: Май 30, 2009, 01:01:21 am от cygnus »
*
Само да вметна , че Космос се вижда отдалече. Висок е.

Като се влиза от София - само направо и след второто кръгово кръстовище се виждат и двата хотела.
Аква остава вляво, трябва да подминете(няма как да влезете в насрещното движение) и на разрешеното място  да обърнете в обратна посока.
*
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Красота!

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Д-р Ваня Халачева - Майчин Дом - Варна - консултации
Д-р Наталия Юдова - Майчин Дом Варна - консултации
« Последна редакция: Май 30, 2009, 22:17:24 pm от cygnus »
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Билбордът е върха на острието просто. Пълни ми душата.  :balk_47:

*
radio_clip.mp3
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:)Хайде да идва този ден:))))Настръхнах като слушах:)
Няма да спя от вълнение цяла седмица:):):)

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
И клипът ми харесва. Това, че се повтаря на три пъти "сдружение Зачатие" ми харесва още повече. Чудесна реклама - кратка, точна и ясна. Предполагам, че ще има много бургазлии, дошли след рекламите из бургаските медии. Чудесна работа сте свършили, момичета. Гордея се, че ви познавам и ми е мъчно, че тази година няма да съм там. :(

*
Искам да благодаря за билборда на едно момиче и едно момче, които поеха всички разноски по него. Те не са от форума и искат да запазят анонимност, но са едни от нас и от сърце им пожелавам много скоро да гушкат дългоочакваната си мечта!  :bighug:
« Последна редакция: Май 30, 2009, 23:33:34 pm от cygnus »