0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Графиката на aleks
« -: Февруари 25, 2009, 21:04:02 pm »
Здравейте момичета,
моля за коментар по графиката ми.Имало ли е според вас овулация, кога е била и също така има ли шанс да е станало чудото.Бих искала да ви попитам и още един въпрос:Пия дуфастон-утре го спирам.Тази вечер си направих тест за бременост(този който беше при тестовете за овулация) и се появи много бледа втора черта.Възможно ли е това да е от дуфастона-бледата черта.
Благодаря предварително на всички, които ще изкажат мнение.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Графиката на aleks
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2009, 21:15:00 pm »
Здравейте момичета,
моля за коментар по графиката ми.Имало ли е според вас овулация, кога е била и също така има ли шанс да е станало чудото.Бих искала да ви попитам и още един въпрос:Пия дуфастон-утре го спирам.Тази вечер си направих тест за бременост(този който беше при тестовете за овулация) и се появи много бледа втора черта.Възможно ли е това да е от дуфастона-бледата черта.
Благодаря предварително на всички, които ще изкажат мнение.

Ами не би трябвало да е от дуфастона.. Изчакай още два три дена и ако не ти дойде тогава направи тест.. Иначе имаш голям шанс да е станало чудото :) успех от мен
*
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2009, 21:38:43 pm »
Има6 много хубава графика за момента и реални 6ансове да се надява6, за6тото сърцата са то4но дните, които трябва  :wink:.
Днес ти е 9/10 ден след овулация. Малко е рани4ко тестът да покаже бременност, но се е слу4вало и преди. А и този спад на 23 тия ден (7/8 ден след О.) може да е от имплантацията. Но това са само предположения...Графиката се тълкува, когато е цяла (от М до М).
Ако до 4/5 дена не ти дойде лелката и БТ се задържи така висока, направи о6те един тест и сигурно 6те 4ерпи6  :lol:.
Дано,  :crossfingers: :bfp:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2009, 21:47:14 pm »
Благодаря момичета за бързите отговори.При предната бременост(която завърши зле) теста ми отчете на 11-ти ден.Но днес не издържах и го направих.По-принцип литуалната фаза ми е всеки месец 13 дни-и на 13-тия ми идва цикъла.Ще направя тест след 2-3 дни-дано е полоцителен.
*
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2009, 21:57:45 pm »
Нетърпеливка...
Но и с право  :wink:. Има огромна вероятност да е станало.
ДАНО  :wink:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #5 -: Февруари 27, 2009, 23:07:07 pm »
Алекс,браво - според мен сте на финала,като направиш пак тест непременно да ни зарадваш,защото съм сигурна,че ще е +++  :D :D :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2009, 12:06:40 pm »
Алекс, страьотна БТ днес  :D
В4ера забелязах, 4е се е понижила малко и си помислих, 4е може би няма да е твоя месец, но днес съм много обнадеждена...
Дано  :crossfingers: :bfp1:

*
« Отговор #7 -: Февруари 28, 2009, 13:14:55 pm »
 :D Алекс и аз споделям мнението на момичетата по-горе писали. Особенно с днешната висока температура - шанса да е станало е доста голям. Дано, дано, дано !!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #8 -: Февруари 28, 2009, 18:13:20 pm »
Здравейте момичета,
благодаря за милите думи, дано сте прави-ще видим утре как ще е температурата.Днес бях на лекар и доктора нищо не спомена, че евентуално вижда бременост-така че изгубих малко надежда да е този месец.Започвам и изследвания(хормонални), така че стискайте палци.Утре ще ходя да ги правя и след това ще пиша.
Благодаря ви още веднаж, че сте толкова мили.Стискам палци и на вас.
*
« Отговор #9 -: Февруари 28, 2009, 19:56:49 pm »
 :D Алексче не се отчайвай - дори и доктора не може да ти каже все още дали си бременна. Просто е много рано още. Само кръвен тест ще ти даде точния отговор :D
*
« Отговор #10 -: Март 01, 2009, 10:20:05 am »
Melody01,
Мисля ако и утре не ми е паднала температурата да спретна едно тестче:)(разбира се ако издаржа до тогава и не го направя по-рано).Мислиш ли, че ще е рано за уринен тест?
*

fibo

• 2168
« Отговор #11 -: Март 01, 2009, 10:25:43 am »
Алекс, :dance2: страхотна БТ,дано да е станало :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #12 -: Март 01, 2009, 10:52:08 am »
Фибчо,дано и уре е такава БТ
*
« Отговор #13 -: Март 01, 2009, 10:55:41 am »
 osi_9 :crossfingers: :crossfingers: :bighug: стискам палците Алекс :)
*
« Отговор #14 -: Март 01, 2009, 12:58:32 pm »
Melody01,
Мисля ако и утре не ми е паднала температурата да спретна едно тестче:)(разбира се ако издаржа до тогава и не го направя по-рано).Мислиш ли, че ще е рано за уринен тест?

Ако утре БТ е ката прекрасна, прави тест, ама с първата урина, за6тото е най-голям 6ансът да засе4е бременността  :D :crossfingers: :bfp:

*
« Отговор #15 -: Март 01, 2009, 22:26:56 pm »
Момичета,
тази вечер правих тест престо и беше отрицателен.Най-вероятно утре ще ме посети гадната лелка :(.Този месец няма да е моя, но пък дано другия.
*

fibo

• 2168
« Отговор #16 -: Март 01, 2009, 22:34:00 pm »
Алексчеее,гадория.... :x :x :x,днес и на мен не ми е ден,и съм много крива на себе си и естествено милото го отнася :(....ама ти не се тревожи,бсе пак сутришната урина е много по-концентрирана,и щом го няма Кокошището,надежда има :wink:
Борко Бърборко
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #17 -: Март 02, 2009, 10:35:27 am »
Алекс стискам ти палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Тези Престо май не са много читави на мен при две бременности ми показваха - а шуърчек + така че повтори с друг тест и то сутрин.Успех  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #18 -: Март 02, 2009, 11:25:54 am »
Алекс,
Хайде де, мили4ка, нанеси стойностите на БТ за днес...Не ни дръж в напрежение  :lol:
Тестът за бременост се прави сутрин, с първата урина. Ина4е може да не от4ете правилно..........
 :crossfingers: :bfp1:

*
« Отговор #19 -: Март 02, 2009, 11:35:48 am »
Момичета,
тази вечер правих тест престо и беше отрицателен.Най-вероятно утре ще ме посети гадната лелка :(.Този месец няма да е моя, но пък дано другия.
Според мен ову е била на 17 ден от МЦ,така че още е рано за тест.Днес ти е 13ден след ову,изчакай поне два дни закъснение и тогава направи тест.Успех!