0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Старозагорска среща
« Отговор #40 -: Март 06, 2009, 17:13:32 pm »
Ах как ме е ЯД  :x :x :x,че не съм видяла за срещата,а така исках да ви видя .С тази моя работа на смени не съм влизала от месец.Надявам се да има и друга скоро.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #41 -: Март 07, 2009, 01:12:13 am »
ще има  :D :D :D
« Отговор #42 -: Март 08, 2009, 20:05:48 pm »
Ах как ме е ЯД  :x :x :x,че не съм видяла за срещата,а така исках да ви видя .С тази моя работа на смени не съм влизала от месец.Надявам се да има и друга скоро.
Ти пък кога успя и да се върнеш на работа, я разкажи, кой гледа принцесата. Иначе се надявахме да видиш темата и да дойдеш.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

adi

• 7710
« Отговор #43 -: Април 06, 2009, 17:55:05 pm »
Ей, мацки, кво ще кажете, да вземем да се съберем?!
По бирачка с картофки?????? :lol: :lol: :lol:
:D :D :D
Хайде, давайте предложения за дата и място.
*
« Отговор #44 -: Април 06, 2009, 20:22:25 pm »
Съгласна  :D. Дата и място - незнам.

*
« Отговор #45 -: Април 06, 2009, 20:46:05 pm »
E този път няма да изтърва.Само решете къде и кога.Ако трябва и от работа ще се освободая ,но ще дойда.Само дано да е хубаво времето ,че да дойдем с дребното :) beer::
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #46 -: Април 06, 2009, 20:56:21 pm »
И аз се записвам, в зависимост от мястото ще решим дали ще сме с децата или без.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #47 -: Април 06, 2009, 23:31:42 pm »
Пишете и мен  :D
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

« Отговор #48 -: Април 07, 2009, 14:12:03 pm »
иска ми се времето да е сльнчево и топло за да седнем някьде навьн,за да е удобно за тези които са с дечица.Някое заведение с градина.Нещо като Филибето или Пагането...незнам.А мьжете......ще ги вземем ли beer::
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

*

adi

• 7710
« Отговор #49 -: Април 08, 2009, 03:00:59 am »
иска ми се времето да е сльнчево и топло за да седнем някьде навьн,за да е удобно за тези които са с дечица.Някое заведение с градина.Нещо като Филибето или Пагането...незнам.А мьжете......ще ги вземем ли beer::
да,с градината ми звучи много добре  :D,а по въпроса за мъжете.....те си вървят комплект с нас  :lol: :lol: :lol:
предлагам отново да изберем почивен ден,следобед .......моля давайте предложения за дати  :D
*
« Отговор #50 -: Април 08, 2009, 14:36:50 pm »
Ако може и да не е в неделя /12.04/ ,че съм именничка и целия ден ще съм заета с гости.
*

smile76

• *
  • 201
« Отговор #51 -: Април 08, 2009, 14:44:15 pm »
Ако е в почивните дни и на мен скоро не ми се очертава възможност, че две поредни седмици празници, а после ще имаме гости на третата :?

*
« Отговор #52 -: Април 08, 2009, 20:11:55 pm »
Хубаво ще е да е в почивен ден, за да може повечето от нас да присъстват. Сега идват празници и незнам дали ще е удобно на всички. Аз в работни дни не мога да се включа по-рано от 19,30ч.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #53 -: Април 08, 2009, 21:53:30 pm »
ами хайде тази събота де
докато го умуваме и ще дойде нова година
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #54 -: Април 09, 2009, 15:55:14 pm »
За мен събота е добре.Към 13.30-14.00.ч може и по-рано или по-късно .
Видях,че предната среща е била на "ЕТНО"  на мен ми харесва има място за колички и за начинаещи в ходенето.
Другите работещи да си кажат също дали ще им е удобно в това време :)
*

adi

• 7710
« Отговор #55 -: Април 10, 2009, 08:52:07 am »
мацки,съжалявам че не съм влизала вчера,нямах възможност.....за тази събота аз не мога  :(
моля предложете друга дата......
ако не е удобно заради празниците,ще го отложим за след празници.......нека се всеки си каже кога му е удобно,да се съобразим с всички  :D
*
« Отговор #56 -: Април 10, 2009, 09:32:16 am »
И аз така като гледам, май ще е най-добре да го оставим за след празниците. Аз също май няма да съм тук тази събота.

*

smile76

• *
  • 201
« Отговор #57 -: Април 10, 2009, 12:14:23 pm »
И за мен е по-добре да е след празниците, че в събота ще имаме гости,в неделя съм именичка, въобще доста подготовки :) А за място ако е хубаво времето и искате навън, може да отидем на кукления театър ако ви харесва идеята.

*

adi

• 7710
« Отговор #58 -: Април 10, 2009, 12:51:47 pm »
значи остава след празниците.......тъкмо по отрано ще се разберем за дата и всеки ще може да си организира нещата    :D
*

adi

• 7710
« Отговор #59 -: Април 14, 2009, 17:53:06 pm »
аловввввввв девойки,нямаме ли предложение за дата? :D :D :D