0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Miranda

Консултация
« Отговор #20 -: Март 15, 2006, 11:47:14 am »
Ми ти направо ме отчая!
Аз имам доверие на моята си лекарка, но търся и второ мнение! Ти май не си доволна от никой лекар! Препоръчай ми накой свестен според теб! Ти при кой ходиш?
Благодаря ти предварително!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Консултация
« Отговор #21 -: Март 15, 2006, 12:48:21 pm »
Цитат на: Miranda
Ми ти направо ме отчая!
Аз имам доверие на моята си лекарка, но търся и второ мнение! Ти май не си доволна от никой лекар! Препоръчай ми накой свестен според теб! Ти при кой ходиш?
Благодаря ти предварително!

Миранда аз не съм критерий, дори не съм и толкова претенциозна спрямо лекарите (може и затова да злоупотребяват с мен незнам). А сега ще започвам да посещавам д-р Стаменов. Незнам каква е тази моята каръщина но досега съм била доволна май само от 2-ма лекари. Сега се надявам да станат трима. Просто си избери един лекар за когото има добри впечатления. Ако искаш посети и д-р Тюфекчиева, както ти казах и преди има доста добри отзиви от нея от другите момичета. Накратко решението за лекар си зависи изцяло от теб, защото колкото и да е добър един лекар той все пак е човек и може да сгреши явно всички досега са грешили точно при мен.  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Miranda

Консултация
« Отговор #22 -: Март 15, 2006, 12:57:22 pm »
Благодаря ти! Ще посетя и тази лекарка и ще видим нейното мнение!
*

Starlet

• 1937
Консултация
« Отговор #23 -: Март 15, 2006, 20:25:00 pm »
Цитат на: Miranda
Благодаря ти! Ще посетя и тази лекарка и ще видим нейното мнение!

Успех и после да пишеш ей!!!  :D Ще чакам!!!  :grouphug2:  
*

Anonymous

Консултация
« Отговор #24 -: Март 16, 2006, 10:03:21 am »
Старлет, малко си противоречиш:
Миранда просто трябва да имаш доверие на лекаря при когото отиваш, а не дали е препоръчван или не......
Просто си избери един лекар за когото има добри впечатления.
Как човек да има доверие на някого, когото не познава? Съжалявам, че често ти се е случвало да нямаш късмет с лекарите. И на мен ми е познато, за съжаление. Не си претенциозна, нормално чувствителна си, май повечето сме такива. А за стерилитета, д-р Стаменов е брилянтен избор, той е съавтор на моето бебе и съм го обожествила.
Миранда, д-р Тюфекчиева е препоръката ми за онко-гинеколог. Тя самата, след като ме оперира /няколко миоми, от които една 5 см и работа по двата яйчника/, ме насочи към д-р Коларов, а той пък- към д-р Стаменов.
Искрено ви желая успех!
*

Miranda

Консултация
« Отговор #25 -: Март 16, 2006, 10:13:04 am »
Мерси Starlet!!! Задължително ще пиша кво е станало!
*

Miranda

Консултация
« Отговор #26 -: Март 16, 2006, 10:17:50 am »
Благодаря и на госта във форума за напътствията! Благодаря ти наистина много за лекарите, които ми препоръчваш! Ще отида при някой от тях да разгледа моя проблем, за сега мисля първо да посетя д-р Тюфекчиева и после ще видим...
Стискайте ми палци тази раничка наистина да не е проблем и скоро да забременея!!!
Консултация
« Отговор #27 -: Март 16, 2006, 10:18:27 am »
Извинявайте, Госта малко по-горе бях аз, забравих да се логна.
*

Starlet

• 1937
Консултация
« Отговор #28 -: Март 16, 2006, 10:24:21 am »
Цитат на: Anonymous
Старлет, малко си противоречиш:
Миранда просто трябва да имаш доверие на лекаря при когото отиваш, а не дали е препоръчван или не......
Просто си избери един лекар за когото има добри впечатления.
Как човек да има доверие на някого, когото не познава

Айде да разясня сега, а ти се логвай за да знам с кого разговарям. Второто изречение е недовършено мисловно ако мога така да се изразя но мисълта ми е по-бърза от пръстите. Имам в предвид да избере лекар за когото има повече добри впечатления отколкото лоши, това обаче не е гаранция че ще остане доволна, тоест все пак да си има едно наум винаги. Както в случаят с мен. Всички говореха че е много добра лекарка Тюфекчиева, а направи такава груба грешка при мен, че ако незнаех малко повече и ако не бях звъннала на Чакалова по телефона за консултация, можеше да нямам друг шанс да забременея освен инвитро. Това е!!! Дано сега съм по-ясна. Но иначе досега съм чувала повече добри отзиви към Тюфекчиева.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Консултация
« Отговор #29 -: Март 17, 2006, 06:46:18 am »
Здражей Миранда.
 Знам само че когато не си раждала не е хубаво да се обгарйа раничката.Иначе от раничката можеш да имаш бяло течение и
то да създава кисела среда и тя да пречи за забременяване.
УСПЕХ МИЛА.  :lol:  :lol:  :lol: Adi
*

Miranda

Консултация
« Отговор #30 -: Март 17, 2006, 10:55:36 am »
Ами благодаря ви много за пожеланията ви и съветите ви! Не знам кво да правя! Май аз имам наистина най- странната раничка, та за сега да не се лекува... Все ми казват че е малка и да изчакам да родя и тогава ако се наложи ще се лекува!  А аз все още не мога да забременея! Ами просто вече не знам какво да правя момичета!!!
 :oops: