0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

miranda

Консултация
« -: Март 13, 2006, 10:03:24 am »
Здравейте!!!Преди 5 год. ми откриха раничка на шийката на матката, която до сега не ми е лекувана.Ходя редовно на прегледи при моя гинеколог  да ми я наблюдава.Чета из форумите че непременно ако има такава раничка се лекува и това ме кара да търся 2 мнение на специалист защото моята не е лекуват.Моля ви посъветвайте ме за най-добрия гинеколог в софия
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Концултация
« Отговор #1 -: Март 13, 2006, 10:35:06 am »
Ми според мен трябва да се лекува, още повече ако се опитваш да забременееш. Това с наблюдението много лекари го практикуват. Има чувството че за да ходиш всеки месец и да им кихаш пари за преглед и поглед ако се лекуваш на частно, ако е през здравната каса пак е точене на пари. Опитваш ли се да забременееш?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Miranda

Консултация
« Отговор #2 -: Март 13, 2006, 10:40:17 am »
Ами да опитвам се от 3 месеца да забременея, но не става! Мислиш ли че в това е проблема?И защо гинеколога твърди че това не ми е проблем?
Ако можеш моля ти се насочи ме към друг гинеколог!!!
*

Starlet

• 1937
Консултация
« Отговор #3 -: Март 13, 2006, 10:42:52 am »
Цитат на: Miranda
Ами да опитвам се от 3 месеца да забременея, но не става! Мислиш ли че в това е проблема?И защо гинеколога твърди че това не ми е проблем?
Ако можеш моля ти се насочи ме към друг гинеколог!!!

Значи проблема за липсата на бременност не е в самата раничка, гинеколога ти е прав. Но самата раничка може да стане проблем по време на бременност когато имунната система на жената значително отслабва. А иначе защо просто не поговориш с него какви са ти притесненията и тогава го сменяй ако не си доволна.
*

Miranda

Консултация
« Отговор #4 -: Март 13, 2006, 10:48:50 am »
Аз не искам да го сменям, а просто искам да направя консултация и с друг лекар!
*

Miranda

Консултация
« Отговор #5 -: Март 13, 2006, 10:49:18 am »
Аз не искам да го сменям, а просто искам да направя консултация и с друг лекар!
Консултация
« Отговор #6 -: Март 13, 2006, 10:52:40 am »
Миранда, раничката  се лекува успешно/тук има мн.теми за това на кой как са ги лекували,тусни търсачката/. Направи консултация и с друг лекар.
Каква е цитонамазката ти?
*

Miranda

Консултация
« Отговор #7 -: Март 13, 2006, 10:56:07 am »
Не знам кой PAP съм!  Правят ми колпоскопия и цитонамазка и лекаря ми казва че всичко е наред! Наблюдава ме на всеки 6 месеца! За това ви моля да ме насочите и към друг специалист за да потърсия и още едно мнение!!!
*

Starlet

• 1937
Консултация
« Отговор #8 -: Март 13, 2006, 10:56:27 am »
Ми незнам Миранда мога да ти препоръчам само специалисти по стерилитет. Но за гинеколог не смея да ти казвам нищо. Аз преди ходих при една лекарка и бях много доволна от нея. Но друг пък може да е недоволен. Та затова не препоръчвам гинеколози. С специалистите по стерилитет е друго нещо те все още се броят на пръстите на ръцете и избора не е много голям.
*

miranda

Консултация
« Отговор #9 -: Март 13, 2006, 11:00:00 am »
Пиши ми имена на гинеколози
*

Starlet

• 1937
Консултация
« Отговор #10 -: Март 13, 2006, 11:12:18 am »
Аз ходих преди при д-р Чакалова тя е и онколог ето линк към страницата на центъра, работи със здравната каса.

http://www.gineka-medical-center.com/
*

Miranda

Консултация
« Отговор #11 -: Март 13, 2006, 11:35:33 am »
Благодаря ти!!! Добра ли е тя? Ще я посетя за да видя и нейното мнение!!!Тя работи със здравната каса нали?
*

Starlet

• 1937
Консултация
« Отговор #12 -: Март 13, 2006, 14:20:30 pm »
Цитат на: Miranda
Благодаря ти!!! Добра ли е тя? Ще я посетя за да видя и нейното мнение!!!Тя работи със здравната каса нали?

Да работи със здравната каса. Но в центъра има и друг гинеколог, за когото нямам мнение. Ако решиш да посещаваш центъра, го направи при д-р Чакалова!!! Уточнявам тази подробност защото нямам други впечатления от лекари в този център.
Консултация
« Отговор #13 -: Март 13, 2006, 14:36:45 pm »
Аз съм ходила при другия гинеколог в `Гинека`-Ангелов. Беше 2001 година, искаше ми 600лв за аборт/на него само, защото друга сума се плаща на касата във  фоайето на болницата/. Беше изключително дръпнат, само мрънкаше и пуфтеше нещо при прегледа/няма да обяснявам колко груб беше/. Кабинета беше като пушилня, той -меко казано нечистоплътен, а като плащах на касата за прегледа такъв коментар дръпна за мен на събралите се , че ми се доплака.
Няма да навлизам в подробности, споделям само.Не бих повторила, ако ще да е последния гинеколог в Б-я.
*

Miranda

Консултация
« Отговор #14 -: Март 13, 2006, 16:30:05 pm »
Благодаря ви че ме съветвате, но моля ви дайте ми имена за да си направя още една консултация! Знам че всеки лекар е различен за всеки- едни имат добри отзиви а други не! За това ви моля споделете с мен впечатленията си и ме насочете към някой гинеколог!!! Много се притеснявам щото искам много да забременея!!! Моля ви дайте ми съвет!!!
*

Starlet

• 1937
Консултация
« Отговор #15 -: Март 13, 2006, 16:38:55 pm »
Миранда, аз съм ти дала име на гинеколог. Доколкото разбрах ти не искаш да си сменяш лекаря а само втора консултация. Името на гинеколога което съм ти дала е д-р Чакалова. Тя освен гинеколог е и онколог. А ако търсиш специалист по репрудуктивна медицина в началната страница на сайта има препратка към адресите и телефоните на клиниките. Мини е пък е писала за друг лекар от "Гинека" за когото аз нямам никакви впечатления понеже никога не съм го посещавала. Това е. Ако си очаквала списък от гинеколози съжалявам нямам такъв. Аз по принцип не препоръчвам лекари защото обикновенно съм си патила от голяма част от тях и сигурно вече ставам досадна на момичетата във форума като изказвам отрицателни мнения към този или онзи лекар но това е моята реалност.  Успех ти желая!!!
*

Anonymous

Консултация
« Отговор #16 -: Март 14, 2006, 13:26:44 pm »
Миранда, преди няколко години съм лекувала раничка на шийката успешно при д-р Станков в Шейново. Той прави и колпоскопии. Много съм доволна, ако искаш отиди при него.  :)
Консултация
« Отговор #17 -: Март 15, 2006, 09:48:26 am »
Миранда, ето ти координатите на д-р Елиза Тюфекчиева, която е онко-гинеколог и изключително добър хирург: Работи в "Майчин дом", там работят с каса, а за консултация- каб. и на "Витошка" 51, тел. за записвания 9888224 (10-18 ч.).
Успех!
*

Miranda

Консултация
« Отговор #18 -: Март 15, 2006, 10:05:38 am »
Благодаря ти много!!! Непременно ще я посетя! Знаеш ли колко струва прегледа при нея?
*

Starlet

• 1937
Консултация
« Отговор #19 -: Март 15, 2006, 10:45:20 am »
Цитат на: prascho
Миранда, ето ти координатите на д-р Елиза Тюфекчиева, която е онко-гинеколог и изключително добър хирург: Работи в "Майчин дом", там работят с каса, а за консултация- каб. и на "Витошка" 51, тел. за записвания 9888224 (10-18 ч.).
Успех!

След толкова много хвалебствия по адрес на тази лекарка с риск да получа хиляди убедителни постинги колко е добра, аз лично съм била при нея хоспитализирана и не съм доволна. Дори сега като чета задоволството на момичетата се чудя защо точно при мен беше толкова немърлива, та се наложи да влезна още същия ден след като бях изписана в друга болница за да пооправят нещата малко. Точно затова не препоръчвам по принцип лекари на други хора. Миранда просто трябва да имаш доверие на лекаря при когото отиваш, а не дали е препоръчван или не. Просто защото винаги има и много доволни и много недоволни при един лекар.