Бе те сигурно по показания се правят и в Япония, а не на всяка ивтиро забременяла японка.
Според мен гаранция - франция няма, докато не гушнеш живо и здраво бебе /независимо с какъв генетичен материал и как е родено/.
Малко офф:Поведението на японката - хм... сещам се за една чалгаджийска песен със стих в припева "От сълзите стават ли пари?" . Тя можеше да ги осъди и въпреки това да роди детето, но тогава цената на иска не би била толкова голяма. Скобата , която отварям , е че всеки си има ценостна система и морални принципи, за това светът е толкова шарен и не смятам собственото си мнение за постулат.
Незнам как хората / и като човек, и като адвокат се чудя, макар че го виждам почти ежедневно/ съизмеряват болката си с паричен еквивалент, при все, че имат и втора алтернатива.
Лично аз вярвам във втория шанс и адмирирам хора като родителите на сестрите Белнейски - да, страдат, но това страдание не ги заслепи от алчност и в живота им влезе едно дете с "чужд генетичен материал" , което да осмисли съществуването им. Антиподът за мен е господин Горсов , който проведе масирана медийна атака срещу Максим, пък беше засечен да харчи средствата за биологично създаденото си дете на хазарт...
Извинете, отплеснах се!