До Мели
Кажете ми Госпожо, кой е правилният начин да се събират пари? Ще се радвам да ми го кажете като експерт.
И моля Ви не наричайте организацията ми „съмнителна”, без да знаете нищо за нея. Ето това е грозно!
Petya Edwards
Петя, опитът ми показва, че тактиката "разузнаване с бой" не постига кой знае какво в областта на репродуктивното здраве. Все пак ще отговоря на въпросите ти еднократно. Изтритата тема не беше от името на фондация Петя Иванова и противоречеше на правилата на форума, както и на разбиранията ни за морал, затова беше премахната. Правилният начин за събиране на пари се демонстрира в продължение на няколко години чрез дейността на сдружение Зачатие, която е широко отразена на нашия сайт. Ако юридическото лице "Фондация Петя Иванова" желае да сътрудничи на сдружение Зачатие, има установени начини, които не включват регистриране на анонимни потребителски профили и заливането на форумното пространство с анонси на съмнителни кампании, изпълнение с неточности, пропуски и явни лъжи. Няма как да не ги наричам съмнителни, омръзнало ми е в продължение на години да гледам как се експлоатира нещастието на хората. Нещо повече, активно ще работя против подобни спекулации. И обратното, ако се убедя, че дадена структура работи прозрачно и защитава легално справедлива кауза, готова съм да сътруднича в максимален обем.