Да ви кажа направо съм се побъркала.
Щеше ми се да си лепна още една лентичка, но не ми било писано. Още от началото започнаха за ме гризат съмнения, че нещо нее наред и така и стана.
Забременях от първото непазене. Даже не сме правили опити като хората за бебе. Бяхме повече от убедени и двамата, че от първия път няма как да стане. На милото му предстоеше операция от хидроцеле, аз съм почти на 39г. пък и кърмя (не, че пречи...)...
Тъкмо свикнах с мисълта, че наесен ще съм с 2 бебета, оказа се, че бебе няма да има. Може да се каже, че е спряло развитието му.За 2 седмици ЧХГ се е вдигнало с 25 единици. Гадното е, че ембриона се намира на такова място и на такава степен на развитие, че не може да се каже дали е в матката или извън нея. Сега имам една седмица срок, в която, ако не ми дойде и ЧХГ не спре да расте ще ми правят кюртаж, а след това ... не ми се мисли. Зависи от резултата от кюртажа.
Като казвам, че съм се побъркала, не че съм се панирала ами просто мисля от хиляди страни кое и как е най-добре. Все пак имам и бебе, от което не искам да се отделям.
Сега приемам всякакви съвети, как да предизвикам мензиса да ми дойде. Имайте в предвид, че той никога не се е влиял от психическото ми състояние, пък ако ще и трета световна война да стане.
Офф, зная че не му е мястото да питам за това тук, но...