Момичета, не съм от Бургас, но съм насреща, ако мога да съдействам. Юрист съм и по отношение нормотворчеството съм в час. Прегледах бегло предлаганите промени и оставам с впечатление, че всъщност се пресъздава Правилника на ФАР.
Има някои неща, като например изразходването до края на финансовата година, които ги разбирам защо са предвидени, но са нецелесъобразни и не би следвало да се допуска приемането им. Другото, което ме озадачи, е ограничаването на избора на медицинско заведение до тези, които са на територията на Бургас.
И разбира се, се разсмях искрено от изписването на думата "кмет" с главна буква, когато не е в началото на изречението. Може би си мислят, че това му е името
А и не проумях защо се говори за "лаборатории".
Ако имате протокол от заседанието, за което говорите, след като имам предложените промени и самия Правилник, бих могла да Ви спретна едно правно становище.
Стига и вие да си кажете бележките, разбира се. Все пак, въпреки че и аз вървя по АРТ (в събота ми беше 4-тия трансфер, дай Боже да е последен), никога не съм правила опит, финансиран по общинска програма. Нито пък знам колко са клиниките на територията на Бургас, които отговарят на посочените изисквания.
Ако нямате протокола от заседанието, може да се подаде заявление за предоставянето му, тъй като е обществена информация.
Оставам на ваше разположение, ако решите да ме ползвате