И още нещо,мисля че донякъде са ми задължени,защото преди години точно един от тях направи така,че да немога да имам деца по нормален начин....Успех и дано имаш късмет
Ами този един не е Общината все пак! Потърси си му отговорност лично на него! Що си свиваш ушите?
Аз също съм патила от Бургаски лекари. И заради небрежността им, сега съм без тръби. Така че, ясно ми е много добре положението, ама не съм тръгнала да плюя тука и да твърдя, че някой ми е длъжен!
Факт е,че вие които ходите по заседания,също сте заинтересовани да получите парите,нали.
Това, което намекваш е меко казано грозно! Ама тя Cygnus много точно ти отговори! Ми добре, щом ви е проблем, няма да ходим повече по заседания. После поне като мрънкате, отивайте директно на комисията да се жалвате! Ей, не може да се намери угода и това е!
Между другото, как точно разбра, че служителката не си е свършила работата? Ти там ли беше да я наблюдаваш? Очевидно не са ти ясни механизмите на работа в Общината, иначе щеше да знаеш, че това не зависи просто от една служителка /която на всичко отгоре е само една секретарка/. Аз обаче бях там, наясно съм с някои работи, говорила съм, с когото трябва, за да се изясни ситуацията и получих отговор. Който веднага споделих с всички вас. Можех да си го запазя за себе си!
Все си мислех, че покрай всички проблеми, човек става малко по-търпелив и толерантен. Обаче явно греша, той който си е мрънкало, си остава такова.
Само не разбрах като си толкова ербап, ти какво точно направи, за да е факт тази общинска програма, че сега и пръст размахваш?
Искрено се извинявам на всички участници в темата за разгорещения ми тон! Но просто и моите нерви си имат предел! И заради ей такива мрънканици и прочее, все по-малко хора се наемат да помагат за каузата ни! Жалко!