0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: За Бургазлийки
« Отговор #340 -: Април 21, 2011, 10:52:56 am »
Ооооффф,благодаря ти Вещичке!! Сама разбираш ,че на 4ти старт,всички тезинеща са ми пределно ясни,ама пусто като ти се загнезди съмнението в главата и започва да те яде! Хи хи ,ние ще пренасяме отделно прах и отделно разтвори в Бургас ще ги смесваме в пен.Това е Гонал 1050 единици,няма такава разфасовка тук.То е пределно ясно че щом пише -съхранение от 5 до 25 градуса,то издържа на -5 до 35 градуса! Това си е закон в търговията на лекарства и въобще продукти. както и да ,ще се справим и с пренасянето и с автобуса. За сесията не се притеснявам,то е ясно че сега ще минат хората ,които са кандидатствали още миналата година ,нали и на тях им се изчакало чакането!! И нашето време ще дойде-така или иначе общинска сесия има по веднъж на месец.
п.п. е малко криво става с някои дати на входиране,но дано хората наистина да са в голяма нужда и това им донесе желаните положителни резултати ,в крайна сметка.
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #341 -: Април 21, 2011, 11:54:02 am »
Пари ще има, важна е вярата в успеха :)
« Отговор #342 -: Април 21, 2011, 13:20:34 pm »
Рачо,ние онзи ден от София пренасяхме и Гонал пен 900 и Гонал 1050 ед.Утре ще връщаме наобратно остатъка от Пена и този Гонал от 1050ед.
Ако може да ме светнеш как става това да ги смесвате във Пена ,щото много по добре ми е с пена ,не че другите не мога да си ги слагам ,вече станах спец по инжекциите ,но с пена е по лесно само нагласяш дозата и готово.
Вие ,кога стартирате с процедурата или вече стартирахте?
Аничка ,точно така важна е вярата в успеха .
*
« Отговор #343 -: Април 21, 2011, 13:30:09 pm »
хи хи ,въобще нямам си и идея! Тоя Гонал 1050 само в нет съм го виждал и останах с впечатление ,че се смесват прах и течност,в нещо като пен и така се получава готовия разтвор! Я,сега ти да ме светнеш относно него?? То в БГ няма такива опаковки! А вие защо ще ги връщате????
*
« Отговор #344 -: Април 21, 2011, 13:34:42 pm »
Опааа,вешщичке,ама утре ли ще ги връщате??С какво?? Кога?? И защо ги връщате и двете?? Не използвахте ли едната поне цялата? Абе,я дай на лични ,че май оспамихме и ще ни се карат! :lol:Освен ако не интерисува и другите момичета??
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #345 -: Април 22, 2011, 02:58:31 am »
Рачо, в Гонал Пен 900, реално има 1050 единици. Да не би за това да става дума, а ти да не си разбрал. За пръв път чувам да се смесват предварително и да се пълни пена.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #346 -: Април 22, 2011, 08:29:56 am »
Добро утро в този празничен ден!! Сикс,Гонал 1050 е непознат за БГ ,но съществува!!! :lol:Още нямаме преки впечатления,но от утре предполагам ,че ще сме сепциалисти! :D Все пак,по първоначално инфо,получени от мили девойки,има разтвор ,има прах ,смесва се в едно шишенце и със спринцовка се тегли всеки път нужната доза! Това в най общи линии! Той е 1050 но от практиката се получава ,както обикновено,1200 единици! :lol:Хо хо хо ,много съм доволен!!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #347 -: Април 23, 2011, 01:47:51 am »
Е, то това тогава не е пен, щом се тегли със спринцовка, просто е голям пълнител. Идеята на пена /писалка/ е именно да се избегне това изтегляне, а де се ползва дозатора и директно да се инжектира с малка игла, а не от спринцовка.
Нищо де, важното е да свърши работа :wink:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #348 -: Април 23, 2011, 10:23:37 am »
да, това е важното! Аз още не съм го виждал,е,но получих инструкции и се разбра ,чее не точно пен.Важното е да стимулира подходящ и достатъчен по брой и качество  яйцеклетки!!! :wink:
« Отговор #349 -: Април 29, 2011, 10:28:41 am »
Ra4o само да ти кажа, че и ние като вас подадхоме документи за 2-ри опит за финансиране от общината от началото на март 2011г., но не сме от купа документи, разгледани от комисията. Може би ще ни оставят за края на годината, когато ще видят има ли остатък във фонда. Така или иначе ,оставаме с надеждата че и нашия ред ще дойде.
*
« Отговор #350 -: Април 29, 2011, 14:10:03 pm »
Ааааа,какъв край на годината,бе :x!! хи хи ,то до тогава -"я камилата ,я камиларя"/ама не тая на принц Чарлз/!!! :lol: Още на слезващата сесия през май трябва да ни докладват,въобще не приемам оправдания!!! :wink:
« Отговор #351 -: Април 29, 2011, 17:19:12 pm »
Дай оже-от твоята уста- в Божиите уши. Остава да се надяваме. А някой ако има повече информация- да сподели.
*
« Отговор #352 -: Май 09, 2011, 21:16:12 pm »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #353 -: Май 10, 2011, 14:20:04 pm »
Супер! Дано одобрят внесените предложения! Успех на всички!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #354 -: Май 26, 2011, 23:27:04 pm »
Момичета, както обещахме информация за дните, в които в новооткрития кабинет на ул. 'Раковска' 40 МЦ "Медконсулт" (до Младежкия дом) ще преглеждат и консултират д-р Янакиева и д-р Славов от МЦ "София 2000". Останалите дати за май са 29.05.2011 неделя. За преглед можете да се запишете на тел на д-р Михайлова - 0899 92 00 14 .
Първичните прегледи са безплатни.

Успех!
*
« Отговор #355 -: Юли 19, 2011, 19:56:51 pm »
Здравейте,момичета!!! :)
Днес се обадиха от общината,че съм одобрена и че мога да си получа сумата от касата на община Бургас!
Интересува ме има ли конкретен срок за започване на процедура и някаква определена отчетност при положителен или отрицателен резултат или сумата се отпуска безвъзмездно от общината ?
Задавам този въпрос тъй като съпруга ми е в чужбина и може до края на годината да не се прибере :(

Успех на всички !!! :)
*
« Отговор #356 -: Юли 19, 2011, 20:13:52 pm »
Здравей Дечка!! не ни изискват никакви разходо-оправдателни документи! Просто е важно,че мже да се кандидатства само веднъж за календарната година/ако бъркам,Сиксенс ще ме поправи/! Отиваш и си взимаш парите и си ги харчиш за полезни за процедурата неща! В тази темане се приемат никакви други резултати ,освен+++++!  Това е закон!!! :lol: Правете процедурата ,когато се върне мъжа и много успех ви желая.Няма отчетност,но е добре да се похвалите за положителния резултат,защото го дължим ,поне морално,но вносителите в Общинския съвет на инициативата за този фонд.Това са СДС-Бургас.А и е хубаво да имаме някаква идея за % успеваемост по програмата!Още веднъж-успех и само напред!!!!
*
« Отговор #357 -: Юли 19, 2011, 21:02:56 pm »
Благодаря ти ra40 за бързия отговор !!! :hug2:

Дано има повече  :bfp1: положителни резултати и много щастливи семейства!
« Отговор #358 -: Юли 20, 2011, 07:28:47 am »
Здравейте   :), и аз се нареждам при чакащите тука , в понеделник подадох документите, сега ще чакаме отговора :dance2: Успех на всички :bighug:
« Отговор #359 -: Юли 20, 2011, 11:42:31 am »
Тези пари, които отпусна Община Бургас много ни помогнаха. Хубаво, че го има Фонда, но докато започнеш процедурата изследванията преди това си ги заплащаш, а те не са малко като сума.
Надявам се скоро и аз да се отчета пред Община Бургас и СДС с допълнение към прираста на града ни :)