Такива преписки на нас не ни се дават. Вече не ни и канят по заседанията. Иначе заседанието протича така - раздават на всеки по няколко комплекта документи, разглеждаме дали всичко отговаря на изискванията и лепваме едно лепящо листче със сумата върху папката. Оттам нататък, те вече си изготвят преписки и т.н.
Случаите, които съм описала с кандидати, чиито половинки не са жители на Бургас, са на хора, които лично са се свързвали с мен и лично съм консултирала. В единия случай точно се беше случило мъжа по грешка да сложи негова спермограма /той не беше жител на Бургас/ и секретарката не видяла, че стана проблем, отказаха им, че ходиха да се разправят, защото щом са сложили мед. документ, автоматично поискаха и административни. Че с 300 зора им се размина. Секретарката им се извиняваше, че не видяла и взела и излишния документ.
Честно да ви кажа, всеки път е различно. Понякога искат документи и на двамата, което е против всякаква логика, когато заявителя подава като лице. Обаче, в тях хляба, в тях ножа, накъдето им е китката, натам. Дано нещата се рзминат.
Рачо, няма смисъл от среща с Лорис Мануелян. За жалост, от него не зависи нищо. Нещата ги движи Душепеев. Почне ли много да се рови и да го притискат, става по-лошо, вярвайте ми.