Здравейте момичета!! Още не съм видял каква е сумата ,която ще заложат в бюджета за 2011г. по въпроса за "ин-витро" подпомагане.Това което прочетох по-горе е за предложението на СДС да се предвидят отново 200 хил.лв,но до колкото помня 10% от тях се насочваха за създаването на център за асистирана репродукция в Бургас или за нещо друго/поправете ме ако греша/! За съжаление,с първите средства ,които бяха отпуснати се получиха затруднения в усвояването им,по -скоро от страна на нуждаещите се,което е довело до такива "конфузни" ситуации ,за които говори Сиксенс.Аз смятам ,че това е нормално ,особено в началото -едва ли са очаквали да тръгнем да им целуваме ръцете от благодарност на общинските съветници,особено като за проблемите си говорим все по форумите,особено в град като Бургас! То май в цялата страна ,де! Все пак е хубаво ,че все повече двойки се престрашават и подават документи и даже средствата вече са използвани за тази година,до колкото разбрах! Нищо,следващата година е близо и искрено се надявам,че отново ще има средства! Не трябва просто да се допуска да бъдат така много орязани,ако е вярно това което казва Сикса!!! Ако наистина се появи достоверна информация,то пишете своевременно -все нещо ще може да се направи! Искрено се надявам поне вносителите на предложението от СДС да са настоятелни и средствата да останат непроменени! Все пак ако се чуе нещо ,пишете веднага!! Винаги може да се измисли нещо да "понатиснем"!! Нали идват избори догодина,хе хе ,сега са ни в "ръцете" !! Хайде ,успех и повече малки бургазлийчета да има!!