0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля, посъветвайте ме!
« -: Февруари 19, 2009, 13:24:18 pm »
39 год., незабременявала. Партньора ми и има проблем със спермата, аз може би - също. Искаме да имаме бебе!!
Към кого да се обърнем?
Обадих се в  2-3 клиники- дават ми час за 2010 година.. Отчаяна съм
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: моля, посъветвайте ме!
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2009, 13:26:17 pm »
Опита ли ТУК

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2009, 13:42:24 pm »
Kokiche, как така ти дават час за 2010 г. направо ме разби  8O , момичета така ли е във всички клиники? Аз досега където съм ходила не съм чакала повече от 20 дни за преглед
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2009, 13:45:27 pm »
не знам..разревах се.. сега се обадих в " софия", казаха 11 май тази година.. ок пак е добре
знаете ли нещо за Д-р Владимиров?
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #4 -: Февруари 19, 2009, 13:47:41 pm »
Kokiche, как така ти дават час за 2010 г. направо ме разби  8O , момичета така ли е във всички клиники? Аз досега където съм ходила не съм чакала повече от 20 дни за преглед

По принцип в клиниката на д-р Стаменов в момента дават часове за 2010 год. Можеш да пробваш и в други клиники например както ти е дала Денис по-горе линк, а може да пробваш и тук: http://ivfcentre-varna.com/index.php?option=com_content&view=article&id=66&Itemid=58 Има и доста информация, дори и да не избереш посещение при тях.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2009, 13:50:21 pm »
Благодаря ви, мили момичета!
*
« Отговор #6 -: Февруари 19, 2009, 13:52:19 pm »
не знам..разревах се.. сега се обадих в " софия", казаха 11 май тази година.. ок пак е добре
знаете ли нещо за Д-р Владимиров?
Точно сега трябва да си силна, горе главата. За д-р Владимиров има доста темички трябва да се разровиш.

Starlet на там съм се насочила и аз но не съм си записала още час, като гледам по добре да се обаждам че кой знае за кога ще ми запишат   :ask:
*

Starlet

• 1937
« Отговор #7 -: Февруари 19, 2009, 13:56:05 pm »
Starlet на там съм се насочила и аз но не съм си записала още час, като гледам по добре да се обаждам че кой знае за кога ще ми запишат   :ask:

Давай че и за там напредват часовете  :D мисля, че ще останеш много доволна от лекарите във Варна. Успех !!!
« Отговор #8 -: Февруари 19, 2009, 21:49:20 pm »
за понеделник записах час за д-р Арабаджиева- младичка и много отзивчива, в клиника"Щерев", но мои познати ми казаха, че не бикла добра клиника
Вие какво сте чули за това, момичета?
*

Starlet

• 1937
« Отговор #9 -: Февруари 20, 2009, 09:39:57 am »
за понеделник записах час за д-р Арабаджиева- младичка и много отзивчива, в клиника"Щерев", но мои познати ми казаха, че не бикла добра клиника

Пусни в търсачката за Щерев и ще прочетеш много мнения и много теми по въпроса.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #10 -: Февруари 20, 2009, 13:58:50 pm »
Кокиче,не се води много от приказките,защото за всяка клиника има и лоши и хубави отзиви!Но не се отчайвай в никакъв случай!Във форума има тема,в която има почти всички клиники и техните телефони!Дано скоро имате положителен резултат!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #11 -: Февруари 20, 2009, 23:33:49 pm »
можеш да провериш в клиниката на Щерев или клиника Афродита.Има и други клиники в БГ, нао Потърси инфо  и запиши час някъде, защото и предварителните изследвания изискват време. за мъжа ти провери консултации при д-р Кацаров например. не губи повече време, сълзите не помагат, а действай. пожелавам ти успех.
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #12 -: Март 03, 2009, 12:52:31 pm »
Благодаря би, момичета!
« Отговор #13 -: Март 04, 2009, 14:27:30 pm »
Zdraveite,mili maiki i bade6ti takiva!!!
Iskah da se *konsultiram*s vas za ne6to ,koeto ve4e napalno mi izsmukva silite i me kara da se 4uvstvam nesigurna v sebe si i nepalnozenna kato jena!!!
AZ sam na 32godini i predi 10godini imam napraven abort.Prez tozi period zikalat mi e bil vinagi normalen i redoven,po4ti bezboleznen.Ot 1,5godina sam semeina jena i opitite ni za beb4e za sega se okazvat neuspe6ni.Predi 2sedmizi bqh na ginekolog,a majat mi na urolog.Pri men vsi4ko e O'K,kato pregledat premina s videozon i razni *drugi* uredi pozvolqva6ti vaginalen pregled,no TUK 4eta ,4e pove4eto pregledi v BG sa s zitonamazka,a na mene ne be6e napravena takava. Sapruga mi sa6to be6e podlojen na podoben pregled,(sa6to O'k rezultati),a sega mu predstoi i spermograma.
Moje li,spored vas,da ima posledeistviq ot aborta mi(rani4ka napr.)i tq da ne se *zase4e* s vaginalni uredi za pregled???

бел.мод. Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Март 04, 2009, 17:02:56 pm от Елфи »
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #14 -: Март 04, 2009, 17:00:57 pm »
Иванела,здравей мила!Първо искам да ти кажа да се успокоиш до колкото е възможно!Изчакай да видите резултатите от спермограмата на мъжа ти.Какви последствия може да ти е донесъл аборта само специалист може да ти каже.А раничка не мисля,че ще ти попречи при забременяване.Аз бях с раничка и сега си я имам,но не ми попречи по никакъв начин.Трябва да знаеш,че лекаря,при който ходиш трябва да е специалист стерилитет,а не просто гинеколог.Стискам палци всичко да е наред и съвсем скоро да сбъднете мечтата си със съпруга ти да бъдете родители!
« Отговор #15 -: Март 07, 2009, 02:25:15 am »
zdraveyte imam malık problem s klinika "Щерев", v tyahnata stranisa v interneta
"za nas" Д-Р ТАТЯНА АРАБАДЖИ, СПЕЦИАЛИЗАНТ taka sa napisali a preidi dva dena byaha
pisali Д-Р ТАТЯНА АРАБАДЖИ,АКУШЕР-ГИНЕКОЛОГ sega koye e pravilno i oshte neshto
az sım vzela chas za klinikata,po telefona za dr.Tanya Arabaci
ne mojah da razbera dali stava za edna lichnos ili tova sa razlichni doktori.
i ako sa edno sıshto lise kakvo e mneniyeto za tazi doktorka.
*
« Отговор #16 -: Март 07, 2009, 13:01:16 pm »
В сайта пише Д-Р ТАТЯНА АРАБАДЖИ, СПЕЦИАЛИЗАНТ. Сигурно е нова, защото не съм чувала за нея.

Моля, пиши на кирилица!