Здравейте,
бях обещала да споделя опита си с протокола Маркес.Сега съм 6 ден след трансфер,чакам да стане време за тест.С две думи стимулацията протича точно както са я описали момичетата.аз не намирам не6то кой знае колко различно от предната ми стимулация.разликата е синарела"нов за мен препарат" и непрекъснатия прием на естрофем, иначе гонала и мерионала си бяха в сериозни дози-300 гонал и 300 мерионал, 12 дни, ааа да и цитротайда ежедневно по половинка.както и да е целта беше по- качествени яйцеклетки и май я постигнахме.имайте предвид , че аз последно се водя с намален я.резерв,изследванията ми са колебливи.при ехогравското проследяването се видяха шест фуликула, толкова извадиха и при пункцията.малкичко ми се видяха бях се притеснила но доктора ме успокои-толкоз трябвало да бъдат.след като ги провериха се оказа, че едното яйчице е кухо.Оплодиха се и петте,на втори ден имахме 5 чудесни ембриона с мн. високо качество-разделени на четири.направихме трансфер на 3 четирилистни детелинки и две замразихме,малко са, а ма сърце не ми даде да ги унищожим,само като пиша думата и преглъщам трудно.За сравнение: по дълъг протокол с диферелин имах 12 яйцеклетки от които 6 некачествени,6 се оплодиха и накрая останаха само три хубавки които ми върнаха-ЧХГ на 12 ден -21.94,опита беше неуспешен.та така, по отношение на качество на яйцеклетки и сперматозоиди се представихме добре нищо, че подкарахме четиридесеттака.имам още 5/6 дена до теста , дано да не изкукам, за сега се държа.Успех и ного късмет желая на всички!!!