0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

teoivo

• **
  • 69
  • Само преживените неща са истински разбрани ....
Re: бременна за малко (бел. мод.)
« Отговор #20 -: Февруари 18, 2009, 22:53:44 pm »
Здравей "tuna",аз искам само да ти кажа да не се предаваш,аз преживях същото вече два пъти,първият път беше декември,сега преди 3 дена излязох от болницата защото пак съдбата си изигра лоша шега с мен и пак не ми позволи да опитам от радостта да стана майка.Като излязох от болницата мислех само как никога повече не искам да испитам тази болка за трети път и че съм само на 21 години а не ставам за нищо,но добре че си го имам мойто мъжле да ме успокоява и да ми каже че и нашият ред скоро ще дойде-че скоро и ние ще опитаме от тази радост-просто не ни е било писа да е сега.Ти никога няма да забравиш какво ти се е случило защото то е било част от теб,но не се предавай,вдигни високо глава и вярвай че другият път всичко ще е наред,аз вярвам че не си сама и има кой да ти вдъхне надежда и вяра.
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #21 -: Февруари 19, 2009, 15:16:54 pm »
Мила, Туна, не се отчайвай, ще бъдеш мама, ще видиш!
Вярвай в успеха, вторият ви опит ще бъде с щастлив край!
Стиснати палци от мен и пожелания за най-прекрасен подарък за Новата година!
« Отговор #22 -: Февруари 19, 2009, 17:06:17 pm »
Здравей "tuna",аз искам само да ти кажа да не се предаваш,аз преживях същото вече два пъти,първият път беше декември,сега преди 3 дена излязох от болницата защото пак съдбата си изигра лоша шега с мен и пак не ми позволи да опитам от радостта да стана майка.Като излязох от болницата мислех само как никога повече не искам да испитам тази болка за трети път и че съм само на 21 години а не ставам за нищо,но добре че си го имам мойто мъжле да ме успокоява и да ми каже че и нашият ред скоро ще дойде-че скоро и ние ще опитаме от тази радост-просто не ни е било писа да е сега.Ти никога няма да забравиш какво ти се е случило защото то е било част от теб,но не се предавай,вдигни високо глава и вярвай че другият път всичко ще е наред,аз вярвам че не си сама и има кой да ти вдъхне надежда и вяра.

teoivo, не си позволявай да си мислиш, че не ставаш за нищо !!! Това не може да бъде вярно - НИКОГА !! Ние сме и силни, и добри и по корави от всеки американски рейнджър  :D Винаги ще намираме сили да се изправим пак и да продължим. Хубаво е ще сте започнали опитите отрано, аз бая чаках и сега малко ме е яд. Стискам палци за нататък, дано всичко се получи.

Мила, Туна, не се отчайвай, ще бъдеш мама, ще видиш!
Вярвай в успеха, вторият ви опит ще бъде с щастлив край!
Стиснати палци от мен и пожелания за най-прекрасен подарък за Новата година!

Мерси Елма,това наистина е нещото, което искам за подарък за Нова Година  :lol:
« Отговор #23 -: Февруари 20, 2009, 14:28:52 pm »
Туна не се предавй и не се отчайвай, следващият опит ще е твоя,щом един път е станало пак ще стане,желая ти го от сърце. :bighug:

*
« Отговор #24 -: Февруари 24, 2009, 17:01:09 pm »
поплачи си,няма нищо срамно и страшно в това! Знам колко е тежко ,сякаш нещо разкъсва душата ти и няма място на което то да не те намира!Не можеш да избягаш от тази болка затова и дай време да си отиде сама!И тогава прогони този страх който живее в теб за да има място за твоята нова надежда,защото не е важно дали ще паднеш-важно е да имаш сили да се изправиш и да продължиш!Всичко което ти казвам сега не са просто думи -това е моят живот -падах и ставах неведнъж,докато разбрах колко силна съм наистина!Сега вече съм и щастлива,майка съм на прекрасно дете!Не се отказвай и ще успееш да сбъднеш мечтата си
« Отговор #25 -: Февруари 25, 2009, 22:58:14 pm »
 Нинката, месри за подкрепата !!! Сега като наближава втория опит и се паникьосвам още повече и от преди, знам че няма много смисъл, но ...

Ell, при теб от кой опит се получи ? Четох някъде из форума, едно момиче разказваше, че четири пъти е преживявала подобно нещо (бременност до 6-7 седмица) и сега се страхувам много и при нас да не вземе да става все така. (дори като го пиша и ми призлява)
*
« Отговор #26 -: Март 01, 2009, 19:32:52 pm »
здравей,имах един спонтанен аборт преди това. иначе около 8 години нищо не се получаваше,затова разбирам колко ти е тежко.
« Отговор #27 -: Март 02, 2009, 21:50:01 pm »
Не знам какво да мисля, как да се подготвя психически, втори път може ли да се получи пак "кухо яйце". Докторите казват, че е доста малко вероятно...
Много се ядосвам, че никой не ми казва защо се получава така, от какво зависи ... в лабораторията ли е грешката или аз съм объркала нещо
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #28 -: Март 02, 2009, 23:14:52 pm »
Туна,за какво кухо яйце става въпрос??От ин-витро ли??Аз имам вече 2 кухи яйца(по естествен път),живея в чужбина и тук казват,че се случва мн често,дори поякога не разбираш какво е станало понеже просто ти идва...при нас причината се оказа лоша сперма :(...успех и дано при втория опит се получи :wink:
Кога започвате??
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #29 -: Март 05, 2009, 14:47:22 pm »
Много се ядосвам, че никой не ми казва защо се получава така, от какво зависи ... в лабораторията ли е грешката или аз съм объркала нещо

tuna, има много хубава и изчерпателна статия за кухо яйце тук.
дано съм ти била полезна.
« Отговор #30 -: Март 12, 2009, 17:38:58 pm »
фИБО, вече е първи ден след трансфер
започва голямото нервно чакане. какви изследвания ви правиха на вас. моля ти се разкажи.
P.S. Знам, че не е по темата, моля да ме извинят модераторите
*

Zorichka

• **
  • 52
  • има надежда, повярвайте
« Отговор #31 -: Март 29, 2009, 22:11:09 pm »
   Хей, момичета, прочетох абсолютно всички публикации, които сте направили и само искам да ви кажа, че надеждата се отплаща, когато е живяла дълго в един дом.
   Освен това исках да ви споделя, че наскоро се запознах с една 80-годишна жена, която ми каза, че е забременявала 14 пъти в живота си и всеки път поради някаква причина, се е случвало нещо, но надеждата не е умряла в нея и сега, на тази възраст, тя е майка на 3 деца, баба на 7 внука и дори прабаба ... Сами помислете какво е изживяла тя в живота си и как не се е предала, а дори е по-силна от всеки, когото познавам. Тя ми дава кураж да се боря и знам, че рано или късно и аз ще стана майка.
   Успех и търпение, защото Господ си знае работата  :balk_81: :balk_64: :balk_602:
*
« Отговор #32 -: Юли 30, 2009, 17:02:39 pm »
Не знаех какво е да си бременна "за малко",вече го изживях няколко пъти.Едва ли това ще ти подейства успокоително,но след всеки път болката става по-притъпена,а надеждата намалява. Сега обаче вече ми е все едно.Пожелавам ти много успех,не ставай като мен,а се бори за най-хубавото за една жена - да стане майка. :bfp1: :bfn1:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #33 -: Юли 30, 2009, 19:36:31 pm »
Кла,а какво казват докторите?Как така ти става безразлично??Моля те, това е единствената мечта от която няма отказване - никога!!!
Не се предавай!!В тези случаи мн често причината е имунологична,а това се лекува!!!
ще успееш - не се предавай - вярвяй!!
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #34 -: Юли 30, 2009, 20:22:09 pm »
 И аз съм като КЛА, не мога да се преборя с всичко, не мога да знам всичко... и какво ти остава- да станеш зеленчук? И ето това е въпроса "да бъдеш или да не бъдеш"?