Не знам за вас, но аз се разревах...ПАК
От три -четири години тренирам за темерут, но явно не съм овладяла това състояние на духа. Скоро бях бременна за малко (два месеца). Страшно беше...
Не успях да се зарадвам и за ден. Само страх. Ох заболя ме тук, ох заболя ме там...
Опитваме се да забременея от около има-няма десет години. То, честно ви казвам какво ли не беше, та изследвания,та операция, та инжекции и най-гадните врачки и баячки на света, които само ми даваха фалшиви надежди. Кофи със зеле ли не бяха, мас на кръста ли не беше... След всяко предприето действие ( по препоръка я на някой доктор, я на някоя лечителка) една огромна ОГРОМНА надежда, едно чакане, едно мислене на имена, на пресмятане на зодии и такива едни НАДЕЖДИ и мечти. В края на краищата след купища реване и куп сополи и самосъжаление, се отказах. Реших, че господ е преценил, че не ставам за родител, че имам някакви грехове за изкупване и никога няма да имам деца, още повече че преди години диагнозата ни беше неизяснен стерилитет, уж всичко е ОК, ама не става - моята психика била виновна... и това вече ме уби.
Скоро пробвах инвитро, след като се намери доктор който ми каза че имам непроводимост на тръбите, ама пробвах ей така, само да знам че и това съм направила. Нищо не очаквах, нищо не питах, НЕ ИСКАХ ДА ЗНАМ НИЩО. И взех че една сутрин след инвитрото, преди да ида на работа, си направих тест. Нищо не се появи,в смисъл имаше си само една чертичка и това е. Направих си кафе, сложих си червило и си се скарах вътрешно на себе си, че съм си позволила да имам някаква надежда. Върнах се в банята да събера остатъците от теста и да ги изхвърля, и видях една много бледичка втора чертичка...Вцепених се, вярвате или не , не можех и въздух да си поема.
После ревах, много и непрекъснато. Не знам защо.
После с моят мъж отидохме на първата си консултация, хилехме се като зелки...
После отидохме на втората- чувствах се добре, малко притеснено, но някак си бях толкова важна... не знам реално нямах още и зачатък от коремче, но се надувах като пуйче... исках всички да знаят, че АЗ СЪМ БРЕМНЕННА.
Бебетото нямало пулс. Това ни казаха на втората консултация.
Сега ще правим втори опит, какво мога да изпитвам освен страх.
P.S. Нямам вяра и не искам и да имам май, така май ще се искара по- лесно!!!