Лиско,тия хора дето го разправят не са минавали лично процедурата,но имат близки и познати та от техен опит ми разправят
Мда,бях сигурна,че са точно такива хора тия, дето са те наплашили така - чули-недочули,разбрали-недоразбрали - но се чувстват достатъчно "компетентни" по въпроса,че да те стреснат толкова много
Много ме е яд на такива хора значи...аз лично не бих изказвала мнение(а още по-малко пък да плаша някой),ако нямам личен опит по въпроса.
А всъщност човек,който е минал по тоя път съвсем нямаше да те наплаши така - както виждаш всички момичета споделят и положителни неща
Сега да ти споделя и при мен как беше - и при трите си опита съм се чувствала много добре - е,първия път като не знаех какво ми предстои бях малко кат' гърмян заек в люцерна
- леко стресната,но уплашена чак - не.
При всеки опит дори нямах търпение да почна - мислейки за крайната цел,няма как да не се заредиш с положителна енергия и оптимизъм!
От хормоналните препарати аз лично не съм имала почти никакви странични ефекти,а единственият доста стресиращ момент за мен винаги е бил деня на истината - когато трябва да направиш тест...Всеки път имах чувството,че ще ми се пръсне сърцето докато чакам резултата
Самото чакане след трансфер също може да е тягостно,но не и ако си намираш с какво да се занимаваш до деня на теста
И още нещо - за да се чувстваш спокойна и сигурна по време на процедурата,е много важно да имаш пълно доверие на лекаря и екипа,при който ще си.
Желая ти успех,и горе главата - ще видиш,че няма нищо страшно и всичко ще бъде наред!