Гери, съжалявам, че чак сега се обаждам за Литвиненко, тази седмица сме пак на интензивни рехабилитации и не успявам да стигна до рс-то всеки ден... И ние като Мешко сме ходили при него в МЦ "Детско здраве" на Ами Буе 27, точно защото часовете се спазват и не чакаш 100 години с малко дете. Впечатленията ми са много добри от самите прегледи, внимателен и компетентен, спокоен човек. Но си е претоварен, та трябва после ти да звъниш, да си носиш винаги папката с документи, да припомняш какво-що. Веднъж бяхме последен пациент за деня, 5:30 вечерта, на другия ден в 9 трябваше да му звънна да уговорим час за изследвания в клиниката по детска неврология към Педиатрията, вече не си спомняше за кое дете става дума. Не го виня обаче, само го споменавам, за да знаеш какво да очакваш. В клиниката има толкова тежки случаи, че прекрасно разбирам защо не може да помни всеки пациент, особено с по-лек проблем. Сега ходим тук
http://www.cpcentresof-bg.com/bg/, доволна съм от комплексната терапия. Но по-рано не посмях да заведа там Дани, защото бях чела много негативни мнения, че в тази болница попресилват диагнозите, плашат много родителите, предлагат и ненужни процедури. Не мога да преценя дали има нещо вярно в това, защото ние отидохме при вече поставена диагноза. Но д-р Панайотова, с която работим, определено се сработи с Дани, има подход, помни го, следи му състоянието периодично и ни назначава подходяща за него терапия, която обсъжда с мен. Не са ни предлагали ненужни процедури, даже след обследването някои стандартни отпаднаха, защото там всичко си му е наред на детето.
Дано нямате нужда от всичката тази информация. И дано скоро си го прибереш малкото човече, наистина е безценна всяка минута близост с мама след всичките му перипетии.
Милена, това че са 4 сертифицирани детски невролози за работа с деца под 2г, го спомена д-р Христова от Токуда. Другите двама били в Пловдив, не знам кои са обаче. Дано всичко е само рутинен преглед при Миша, стискам ви палци!
Fussi, ужасно е това. Няма ли някакъв контрол над тези директори, само чувди телевизии ли могат да размърдат системата?