Извинявайте, момичета, ама не разбирам защо спорите и се карате.За какъв точно морал говорим, като сега ще си избодете очите, за това кой, какво, кога, дали?
.Просто не разбирам, веднъж ревете, че държавата нищо не прави, после като направи, ма то не било за всички.Ами ако ми посочите поне един пример за нещо, което е еднакво за всички и да угоди на всички - евала ще ви направя.Аз не видях някой да е казал, че е неморално хора с по едно дете да искат второ.Моля, не си насосвайте думите на хората.Аз лично нямам още дете, налага се да правя ин витро и ще се надявам на фонда, естествено.Но не виждам пък, какво е неморалното да смятам, че мога евентуално да съм с предимство пред хората, които вече са изпитали великата радост да бъдат родители.Аз пък мисля, че е неморално, да карате нас, бездетните, да чакаме още повече, заради тези, които имат вече деца.МОЛЯ, НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО, АМА жени, които са заченали първото си дете след стерилитет, МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВО Е, нека се поставят на наше място - мисля, че другояче ще мислят.Дано не съм обидила някого, не това целя.Извинявам се ако съм го направила, наистина.Просто това е мнението ми.Смятам, че е напълно нормално и човешко една жена без деца да се ядоса на факта, че друга с дете е "отнела" правото и.Нека не се лъжем, може да е 1 дете, ама го има, а ние НЯМАМЕ, аз и с 1 да си остана пак ще ми стига, ама нямам и ин витро е единствения ми шанс.В тази борба, всеки се бори за себе си и егоизма е напълно нормалнен, ако аз не мисля за себе си, едва ли някой друг ще го направи.Ама това не е непременно лошо.Не съдете хората, за това че искат деца.Мислете моля ви малко като говорите.
П.П. Ако сега покрай този фонд си "издерем очите" една друга, просто ще докажем за пореден път, че не заслужаваме да ни се помага.Сигурно ще ме разкъсате за това, но ще го кажа - ние българите всичко опорочаваме и разваляме - дано този път е различно!