0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

danielazb

:oops: Здравейте момичета! Чета винаги с много голям интерес всички теми и  чак сега се реших да пиша! Направиха ми лапароскопия в Шейново през ноември.Отстраниха проблемите, но вече три месеца не мога да забременея и съм ужасно притеснена! Дайте съвет, моля!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Първо - какви са били проблемите?

Второ - на една нормална двойка без здравословни проблеми в зависимост от възрастта /под и над 30г/ на партньорите дават от 6 месеца до година и половина аванс. Тъй че бележи месеца след лапарото като първи и смятай оттук нататък поне 6 месеца.
Единствения съвет, който мога да ти дам е да не се притесняваш от този факт. Не знам защо си решила че до 3-я месец трябва да си бременна. Не винаги се получава така. Може да е до 1 година, че и повече. Освен това има момичета, които и след 2 лапароскопии не забременяват, ДАНО НЕ СИ ОТ ТЯХ!
P.S. Между другото аз също съм след лапароскопия, правена м. октомври 2005 г., без резултат за сега!
*

danielazb

Скоро ще стана на 29, а опитваме от 4 години.Преди 2 ми направиха цветна снимка и веднага след нея забременях, но за лош късмет изживях катастрофа и направих спонтанен аборт почти в третия месец. Оттогава не става нищо. Лапарскопията показа нагънати тръби, малки кисти, но лекарите казаха, че вече всичко е ок. Обаче аз вече губя надежда! :cry:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Цитат на: danielazb
Скоро ще стана на 29, а опитваме от 4 години.Преди 2 ми направиха цветна снимка и веднага след нея забременях, но за лош късмет изживях катастрофа и направих спонтанен аборт почти в третия месец. Оттогава не става нищо. Лапарскопията показа нагънати тръби, малки кисти, но лекарите казаха, че вече всичко е ок. Обаче аз вече губя надежда! :cry:

Здравей Даниела!
Много съжалявам за загубата ти.Не се отчайвам.Човек никога незнае докъде е стичнал.Може да си на крачка от щастието...не трябва да спираш. А и нали си забременяла, значи няма проблем пак ще стане.
  След катастрофата изследвания правила ли си (хормони) ?Имам предвид ,че от изживяният шок и стрес може да е станало нещо.казвам го защото моята приятелка от уплаха нямаше овулация 5-6 месеца.Идва си и М,но няма овулация.Оправи се от самосебеси.
Дано при теб  да не е нещо сериозно и скоро да се случи чудото .

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум