0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Как комисията прецени ,че предимствата на първичен пред вторичен стерилетет е дискриминация(аз лично не го чета в закона....), а дискриминира по възраст чл.4 ал.1 и по "специфични обстоятелства" по § 1 т.15 от ЗЗД , и това не е дискриминация.
И аз искам да се подпиша ! Това , че още напълно не ме засяга , не значи , че не ме обижда и няма да ме засегне в скоро време .Аз не мога да погледна в очите приятелките , които ги засегна ...затова искам да подпиша каквото и когато трябва - бройте ме !
ЦитатИ аз искам да се подпиша ! Това , че още напълно не ме засяга , не значи , че не ме обижда и няма да ме засегне в скоро време .Аз не мога да погледна в очите приятелките , които ги засегна ...затова искам да подпиша каквото и когато трябва - бройте ме !
Благодаря ви момичета за подкрепата!И аз изпратих моето писмо, надявам се да не е късно.Цитирах и Закона за защита от дискриминация, като се надявам тези, от които зависи това да се замислят!Успех! Само ако сме единни и има гласност ще можем да успеем!Отново моля модераторите за Анкета за да можем да регистрираме своите гласове!
Получих потвърждение за отворено писмо от vraleva@mh.government.bgооооооооо,това е добре,сега остава да се получи да ни обърнат внимание и да ни уважат писанията!