0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
1-ви ден на цикъла
« -: Февруари 12, 2009, 17:19:53 pm »
Направо ме е срам да задам тоя въпрос, ама ще го задам  :oops: истината е, че до сега не ми се е налагало и не съм обръщала внимание. кой ден да броя за 1-ви на цикъла си. значи днес цял ден се "опитва" да ми дойде, нещо като зацапване, и до момента. питам, защото, д-р Владимиров ми каза да отида при него от 2-я до 4-я ден от цикъла, а утре е петък и ако е 2-ри ден, работата хич не е на добре. знам че клиниката работи и събота и неделя, но ми е неудобно да ходя тогава. а и си мисля, че тогава ходят момичетата в процедура, а аз още не съм.
кажете ми, моля :)
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: 1-ви ден на цикъла
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2009, 17:26:12 pm »
от д-р Владимиров знам, че ако кървенето почне след 14 часа, се брои, че е почнало на следващия ден.
тоест, вероятно на теб утре ще ти е ден 1-ви. ама иди в събота да те види, иначе изпускаш цикъла - а оценка на антралните фоликули се прави само тогава.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Re: 1-ви ден на цикъла
« Отговор #2 -: Февруари 13, 2009, 08:38:53 am »
мерси jam! то и до момента още няма кървене и май  ще остане за понеделник
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав