0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Бързоръката лисица пак е объркала буквите, не и е за първи път  :lol: :lol: :lol:

Ще правим ли списък за останалите момичета /извън групите по градове/, които ще получават мартеници, съответно ще плащат с пощенски запис? Или да изчакаме да свършат срещите?
*
Ами да, хубаво е да направим. Аз ще я свърша тази работа тази вечер, само чакам да се върнат домашните и поемат детето и да мога да спокойствие да седна, разпределя мартеници, да видя за кой колко, кой как ще получава и ще се отчета после тук. Така или иначе по-рано от събота няма да пращам към момичетата, които ще заплащат с пощенски запис - това ще е последната част от раздаването на мартениците, ще ни е по-спокойно и ще уточним детайлите подробно.
*
 Ок, не бързай, така или иначе ще има и още желаещи.
*
Ок, не бързай, така или иначе ще има и още желаещи.

абе то ще има, ама мартеници вече няма :oops: 500 бройки имахме и вече са разпределени. дори се наложи да намалим с малко бройките на заявилите повече, за да има за всички. Догодина трябва още началото на януари да пуснем тема, за да могат да я видят всички овреме и да поръчаме на децата конкретни мартеничка и конкретни бройки.
колкото има - толкоз ... аз понеже съм заявила 20, е логично и от мен да приспаднете, за да останат и за другите ...
Бях се засилила да пускам парите на Елфи, но ще почакам да кажете бройката и съответно разхода за пощенската пратка ...
с мартениците не бързам, но да не бавя някого с пари?
*
Парите пускате след като получите мартеничките! Щом  пусна пратките, ще уведомя всеки на лични колко точно съм пратила, каква сума дължите (за мартеничките + пощенските разходи) и отново ще ви припомня адреса на Елфи. Бързам да предвижа първо пратката с допълнителни  мартенички за срещата в София, след което веднага започвам да разпращам на всички останали.
*
и отново ще ви припомня адреса на Елфи.
Сложила съм го на 1 стр.
*
Така, в повече мартенички ще има в Джази - ще може ли някой, живеещ или работещ в центъра, да ги вземе от нея петък и занесе събота в Кривото, за да можем да раздадем на допълнително записалите се момичета - Огняна, Елисот и т.н.
Цвете, злато си!
Докато се включа да пиша, че мога да мина през Джази събота преди срещата... те нещата се променили и работата свършена...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
Оги, обаче с уговорката, че на място ще се види за кой точно колко мартенички ще има - едва ли ще можем да ти осигурим 50 бройки, така че имай предвид да си допълниш с други. Обаче пък има поименни мартенички и мисля, че там ще откриеш имената на някои деца от класа :wink:
*
Цветенце, това за което пишеш - ясно. Следя ситуацията тук. :wink:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Така, така:)
аз съм предоволна:)Дано и вие да останете.
Момичета, деца и момчета във Варна, предлагам съботно или неделно (както прецените), да се съберем в нас за да вземем мартеничките от Цвети и да се видим разбира се, а ако ни остави и да и помогнем още по добре ама като я знам...май всичко ще е свършила сама:)
Тъй като го дават ветровито и дъждовно а в нас не духа и не вали и на спокойствие ще можем да си говорим:)
Ако сте съгласни ще съм ви много благодарна:)
Поканени са и тези, които не са се записали за мартенички разбира се:)И Софиянци да идват на топло ако искат:) :wink:
*
И Софиянци да идват на топло ако искат:) :wink:
Миченце, не ме изкушавай! Че дойда ли у Варна няма да е за ден два... :D

Сори за спама.
*
Пете, когато кажете - аз съм за. Нека и Коки да каже, не знам как са й плановете за детето и ако трябва да се съобразим нещо с нея. Утре сутрин ще звънна на Боровинката, че сега стана късно.
Ники няма да може да дойде, но утре ще мине през нас да си вземе мартеничките, както и за момичетата от Бургас, така че малко по малко задачките се отмятат и на срещата предимно ще разпускаме :wink:
*
Така, така:)
аз съм предоволна:)Дано и вие да останете.
Момичета, деца и момчета във Варна, предлагам съботно или неделно (както прецените), да се съберем в нас за да вземем мартеничките от Цвети и да се видим разбира се, а ако ни остави и да и помогнем още по добре ама като я знам...май всичко ще е свършила сама:)
Тъй като го дават ветровито и дъждовно а в нас не духа и не вали и на спокойствие ще можем да си говорим:)
Ако сте съгласни ще съм ви много благодарна:)
Поканени са и тези, които не са се записали за мартенички разбира се:)И Софиянци да идват на топло ако искат:) :wink:

лисе,удобно ло ще е да се срещнем с теб през седмицата да си взема мартеничките?
тази седмица и събота и неделя съм на работа и няма как да дойда до Варна,а през седмицата така или иначе ще идвам
*
Пими, това означава утре да не ти изпращам по пощата на адреса, който ми даде, така ли? Защото утре сутрин смятам да разпращам по пощата!
хайде казвай, че съм ти приготвила една "Ива" :wink: какво правя?
*
И в събота и в неделя съм свободна  :D
*

Lisko

• *
  • 5448
:)Коки кажи в колко часа ти е удобно?Аз целият ден ще съм си в нас?И ако и на Цвети и е добре?
Пими няма никакъв проблем да ги вземеш и през седмицата ако се разберете с Цвети да не ти ги пуска по пощата:)
*
Момичета, казвайте в колко часа се разбираме за утре. Говеорих с Боровинка, и тя ще дойде, също няма претенции за час.
*

Lisko

• *
  • 5448
Утре в 10.30-11.00ч. ви чакам в нас:)
Цвети сутринта ще се чуем с теб и ще ти обясня къде живея или направо ще ви посрещна някъде:)
Ако някой желае да дойде и не ми знае адреса да ми пише на лични:)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
и аз желая да дойда, ама сте ми много далече  :P
Цвети, страхотен организатор си, благодарим ти
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит