0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Цвети аз искам към моите 20 за ръка и по една гривничка с имена Ина,Ани,Ива:)
*
Аз искам Боби, Вили, Вики

П.П. Цветенце, кога ще се срещаме във Варна?
*

Предлагам събота или неделя, удобно ли е? Ще се обадя и на Ники дали може да дойде и вземе за бургаските момичета.
*

Lisko

• *
  • 5448

Предлагам събота или неделя, удобно ли е? Ще се обадя и на Ники дали може да дойде и вземе за бургаските момичета.

На мен ми е ок, стига и другите момичета да могат:)
И аз искам 1бр. Вики, Дани, Филип и Елия. :)

Мисля, че з22 беше заявила единия "Жоро" по-назад в тази тема. :)
« Последна редакция: Февруари 18, 2009, 13:55:49 pm от Милена Б »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

И аз съм ок.
Не знам защо бях решила, че си тук само до четвъртък  :oops:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Ако останат 10-ина мартенички и за мен, ще съм ви благодарна. Нямам претенции дали ще са за ръка или за закачане. На срещата в Кривото няма да успея да дойда защото точно преди малко ми се обадиха от клиниката и ми смениха часа за преглед на 15 часа. :( Като сложа и чакането, едва ли ще ви сваря да сте все още там. Ще пратя парички по Огняна.

*

Lisko

• *
  • 5448
Мисля, че з22 беше заявила единия "Жоро" по-назад в тази тема. :)

Аз доколкото разбрах, това са допълнително изпратените мартенички.

А първата пратка са си в СтефиЗ откъдето ще си ги получи и z22?
Така, в повече мартенички ще има в Джази - ще може ли някой, живеещ или работещ в центъра, да ги вземе от нея петък и занесе събота в Кривото, за да можем да раздадем на допълнително записалите се момичета - Огняна, Елисот и т.н.

Аз ще мина през кривото и ще занеса мартенички  :D

lb2f
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Здравейте, може ли и аз да си поръчам мартенички. 10 бройки - 5 за ръка, 5 от другите. Без имена. Благодаря
« Последна редакция: Февруари 18, 2009, 15:54:50 pm от denito »

*
момичета в мен останаха 73 за ръка и 11 за закачане, Цвети ще изпрати още колкото останат от Варна. Нека софиската група дойде в кривото и ще си ги разпределим някак. Дали  че вземете точно по 10 или по 8, ще се решава на място :wink:

и само да вметна че мартеничката с име Жоро, хич не е Жоро, ами си е чист Зоро :lol:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
:grouphug:Момичета, аз няма да мога да дойда в събота, да си изкарате екстра....
Ще се видя с Джази в неделя и ще си взема и платя моите на нея.
Ако е удобно и има една с име Мария и една с име Филип ще се радвам,
за другите нямам претенции!Митко не видях, ще си поръчам на децата догодина....

Весела сбирка!
« Последна редакция: Февруари 18, 2009, 16:15:46 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Айде сега - Зоро :lol: То и посочените една част са написани на латиница и кирилица слято, аз съм ви дала преведен списък :wink: Няма значение, важбното е, че децата са се постарали, нали :wink: Жоро + Зори - Zoro :wink: :D

Момичета, според собствена преценка ги разделям довечера, на всички, които имат заявени над 15мартенички, съм понамалила бройката, за да има за всички, Вече на място на срещата - ще си ги разпределяте +- на всеки.

Лиско, добави тези имена за Джази - Дани Ради Дари Фани Яни Поля

*
Аз нещо не схванах фатката нещо с имената и мартениците. Някой ще помогне ли  :wink:, че то се знае ,че и аз ще искам с имена мартеници. 8)
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
Аз нещо не схванах фатката нещо с имената и мартениците. Някой ще помогне ли  :wink:, че то се знае ,че и аз ще искам с имена мартеници. 8)

Наде, на предната страница има списък с имена. С тези имена децата са направили гривнички-мартенички( Има и гривнички без имена, мартеничи за закачне - ще получите от всички видове) Ако искаш поименна гривна с конкретно име - огледай списъка, за да видиш кои имена се предлагат :wink: За сега сме ти запазили една с "тони"
*
За Варненки - вие предложете място, аз не познавам много града. Ще се обадя на Ники и Боровинка.
Коки, плановете бяха този четвъртък/петък да пътуваме със съпруга ми извън страната, но за сега аз оставам тук, поне до идната седмица. Идеята ми за събота е да мина преди срещата през пощата и купя подходящи за разпращане на мартениците пликове, че тук, в пощата на Галата не се предлагат каквито искам (но затова пък вместо известие за колет идват на крака до вас да те поканят да си го вземеш :wink: :lol:) и като купя пликчетата, да дойда на срещата, където може да ми помогнете заедно да ги разпределим и подготвим за изпращане. То, не че кой знае каква подготовка трябва, но не смея да ги извадя от кутиите, защото знам как веднага ще бъдат разпиляни из цялата къща.
А за Джази (и Стефка) ще бъдат пуснати утре с куриер, експресно, трака че петък да са в Сф.
« Последна редакция: Февруари 18, 2009, 16:53:40 pm от tzvetenze »
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Ако има желаещи, мога да донеса и календари на срещата.

ако може да донесеш моите картички и календари моля. :bighug:

Еми като няма Жоро,ще трябва за взимам Зоро,кво да правя. :lol:
<br />
*

Lisko

• *
  • 5448
Малко отсъствах ама виждам, че някой ми е свършил таботата:) :wink:
Ще черпя:)
*
Малко отсъствах ама виждам, че някой ми е свършил таботата:) :wink: