0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
nimika ми е изпратила адрес,  на бибика й писах на лични да ми изпрати, аз за ммери исках и ти да кажеш как да стане плащането - на сметката на Зачатие ли да прати паричките или направо в Роман?
Другият вариант е да изпрати запис на Елфи, която ще събира патите.

най-добре е Елфи да събира паричките на записи след това да ги преведе директно в Роман, а аз ще преведа на софийската група, т.е. да има само два превода към дома, за да не става объркване.
*
nimika ми е изпратила адрес,  на бибика й писах на лични да ми изпрати, аз за ммери исках и ти да кажеш как да стане плащането - на сметката на Зачатие ли да прати паричките или направо в Роман?
Другият вариант е да изпрати запис на Елфи, която ще събира патите.

най-добре е Елфи да събира паричките на записи след това да ги преведе директно в Роман, а аз ще преведа на софийската група, т.е. да има само два превода към дома, за да не става объркване.

ок, а аз към 5-6 март мога да донеса парите от варненската група да ги пуснем заедно със софийските, за да има наистина само два превода. другият вариант е да ти ги пращам (или на елфи), но мисля е излишно.
аз съм от София

по принцип ми е най-лесно да преведа парите по банков път където кажете, но ако няма такава опция ще изпратя пощенски запис;
За деталите може да се доуточняваме на ЛС
« Последна редакция: Февруари 14, 2009, 12:49:20 pm от mmery »
*
хайде момичета, другата седмица в събота (21.02) например към 2-3 в кривото за университета да се съберем за мартенички :D
казвайте дали ви е удобно?

мартеничките са прекрасни :D
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
На някои ни е удобно :)
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
и на мен ми е екстра!
<br />
*
останаха ли още мартенички, цял клас имам да оправям...по принцип ми трябват 50 бр. за ръка
на мен за срещата ми е идеално
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
Оги, по списъка от първа страница са някъде към 80-90 бр. заявените, аз имам около 120 бр., но 50 трудно ще останат :wink:
Ще ги разпределяме на срещата по-точно, все пак може някой да иска по-малко, друг повече от това което е заявил :)

Ралииии, вземи запази една масичка пак, плс :D
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
nimika - 10 за ръка, 5 за закачане

писала съм  и на tzvetenze  ,понеже  незнам кой ще ги праща-моите са за провинцията на адрес.Има и за още една мацка заедно с мен-така ,че ако може още 10 броя за ръка -ако не е късно вече.

*
Момичета, до сряда се надявам, че ще съм получила колетчето с допълнително мартенички от дома в Роман и веднага започвам да ви ги разпращам.

Ще видим тогава колко точно ще останат - Оги, директорката утре ще ми праща колетчето, така че мога да й кажа да сложи още 50тина за ръка.

Списъкът е преместен в първия пост, там ще отразяваме и отчитаме събирането на паричките!
« Последна редакция: Февруари 15, 2009, 12:58:00 pm от tzvetenze »
*
Цветенце, благодаря!  :balk_81:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
ами да увелича аз още  бройката :oops:-ако има още-35 за ръка и 5 за закачане-ако няма колкото ми пратите.

*
И аз искам да се включа с 10 за ръка! Ще се опитам да дойда на срещата в събота, ако възникне нещо непредвидено ще пиша допълнително! Засега ме бройте!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Добавих и nunu в списъка. Цвети и за ръка и за закачване ли са по 0.50 ст. за да нанеса и сумите срещу имената на всеки?
*
Слагам адреса си в първия пост на темата за тези, които ще плащат чрез пощенски запис.
Хубаво е да се отделят, за да знам колко пари трябва да отчитам.
*
Момичета,кой ще разпределя мартеничките за Варна?С кой трябва да се свържа да се разберем за получаване и плащане?
*
pimi, ако искаш ми прати на лични адреса си, аз ще ти се обадя към сряда, когато стане ясно кога ще разпределяме мартеничките за Варна.

Всички мартенички са по 0.50лв. Лиско, може да напишем срещу всеки сумите, които дължат, а като се платят, да оцветяваме сумичките в червено или нещо подобно, за да следим все пак и събирането на парите.
*
pimi, ако искаш ми прати на лични адреса си, аз ще ти се обадя към сряда, когато стане ясно кога ще разпределяме мартеничките за Варна.

Всички мартенички са по 0.50лв. Лиско, може да напишем срещу всеки сумите, които дължат, а като се платят, да оцветяваме сумичките в червено или нещо подобно, за да следим все пак и събирането на парите.

разбрах се аз с бързоръката лисичка вече :wink:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)

разбрах се аз с бързоръката лисичка вече :wink:

давам се доброволно:) :oops: osi_6
*
Много моля да не ме забравите! И нали става да платя на срещата в събота... Нали ще я има тази среща?