0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

И аз искам 10 за ръка и 5 за закачане. :)
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 11:52:23 am от Милена Б »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
И а искам 10 за ръка и 5 за закачане. :)
И аз така.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Аз искам 10 за ръка.
*
Нека всеки, на който трябва да изпращаме мартенички, да ми изпрати на лични точните си имена и адрес!
Изключваме момичетата от Варна, на които ще ги занеса лично, от Пловдив - Пешек ще ги вземе, и Бургас - Ники ще ги занесе (така остава последно, нали?). Нека всички останали да ми пратят адресите си!
*
И да определим дата и място за среща другата седмица, за да донеса на останалите момичета, които са от София :)
*
А Ники за Бургас, като получи мартеничките или ако прецени и сега, да напише адреса на офиса с раб.време и телефон на ЛС.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

а може ли да се плати чрез превод към банкова сметка на Зачатие? Щом така или иначе ще има документ за дарение?
С радост бих поръчала, но не искам да ангажирам никого с разплащане вместо мен. Пък и всичко се случва, може и да не успея да се класирам на среща и прочие, поне да знам, че съм се разплатила  ...

Ако този начин на разплащане е възможен - 20 бр. за ръка
*
Ако има още мартенички аз ще искам 10 за ръка.Най-близо ще ми е да си ги взема от Варна.
*
В сряда пътувам за Бургас. Ще остана там до четвъртък.
Цветенце, с теб може в понеделник или вторник да се видим във Варна, за да ми ги дадеш.
Момичетата от Бургас, пишете ми на лични. За да знам на кой да дам адрес и телефон.

Пешек, аз бих искала 25 за ръка, ако може.
*
Цветенце, с теб може в понеделник или вторник да се видим във Варна, за да ми ги дадеш.
Момичетата от Бургас, пишете ми на лични. За да знам на кой да дам адрес и телефон.

аз съм останала с впечатление, че пътуването ти Вн-Бургас е за по-следващата седмица и хубаво ги наместих нещата :? Не мога да ти ги дам пон-вторник, защото няма да са в мен - директорката не успя да ми даде лично допълнителните мартенички (след като видяхме в темата, че има повече желаещи от наличните 200бройки) и понеделник ще ми ги прати, но предполагам, че най-рано сряда ще са при мен. Много неприятно се разминаваме. Ще пращам към Бургас, няма друг начин.
Наличните в момента остават в Стефка и Джази, за да раздава на момичетата в София (както и за Пешек и пловдивската група), а аз заминавам за Вн и очаквам там допълнителните и раздавам на варненските момичета, както и имам ангажимент да разпращам за другите градове. Това е най-простата схема, която измислихме.

какво ще кажете да отделим мартенички за екипа на д-р Владимиров, както и за работодателя на Миси, на майката на Нина(пропускам ли някого?) - хората много помогнаха в коледната инициатива и сигурно ще се зарадват на този малък жест.
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 23:45:34 pm от tzvetenze »
*
Ganka - 25 за ръка
Николина-Пиколина - 15 за ръка (София)
Елфи - 10 за ръка (Бургас)
Джам - 10 за ръка (Сф)
Z22 - 10 за ръка (Сф)
Galli - 10 за ръка (Бс)
Нина - 15 за ръка (Сф)
Перде - 15 за ръка (Бс)
Мешко - 10 за ръка (Сф)
Лиско - 20 за ръка (Сф)
Сия - 15 за ръка (от Джази)
Коки - 5 за ръка, 5 за закачане (Вн)
Мини - 5 за ръка, 5 за закачане (СЗ)
nimika - 10 за ръка, 5 за закачане
Стефи - 10 за ръка (Сф)
Миси - 10 за ръка (Сф)
Nikitali - 10 за ръка (Сф)
Пешек - 10 за ръка (Пд)
Мишанта - 10 за ръка (Джази)
Ники - 20 за ръка (Вн)
Delica - 10 за ръка (Пд)
bibica - 5 за ръка, 5 за закачане
Милена Б - 10 за ръка, 5 за закачане (Русе)
Ултра - 10 за ръка, 5 за закачане (Сф)
Elora_Cat - 10 за ръка (Пд)
mmery - 20 за ръка
пими - 10 за ръка
gulieta - 25 за ръка

« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 23:51:21 pm от tzvetenze »
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Цвети, аз съм за
даже моите можете да ги отделите за този жест, аз само да изпратя паричките за стойността им
тъкмо и няма да изпращаш нищо
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
споко бе, ще има мартенички за всички :wink: ще ти ги изпратя
ще ти пиша тези дни да се разберем (не съм ви забравила хич, ама пусто нямам никакво време напослдък...)
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 23:56:08 pm от tzvetenze »
*
Добре, софийската група ако не измислим дата за серащ ми пишете как ще си ги предаваме.
*
Добре, софийската група ако не измислим дата за серащ ми пишете как ще си ги предаваме.

то е срамота, ако не си спретнете една среща :lol: - никой ли не ще?...миналата година беше толкова приятно.

момичета, напомням ви, че има мартенички с буквичка, така че може да упоменете, ако искате нещо конкретно. Има и една много хубава мъжка мартеница с цяло име - ЖОРО, наистина е много хубава и е единствена :wink:
« Последна редакция: Февруари 14, 2009, 00:55:05 am от tzvetenze »
*

аз съм останала с впечатление, че пътуването ти Вн-Бургас е за по-следващата седмица и хубаво ги наместих нещата :? Не мога да ти ги дам пон-вторник, защото няма да са в мен - директорката не успя да ми даде лично допълнителните мартенички (след като видяхме в темата, че има повече желаещи от наличните 200бройки) и понеделник ще ми ги прати, но предполагам, че най-рано сряда ще са при мен. Много неприятно се разминаваме. Ще пращам към Бургас, няма друг начин.
Наличните в момента остават в Стефка и Джази, за да раздава на момичетата в София (както и за Пешек и пловдивската група), а аз заминавам за Вн и очаквам там допълнителните и раздавам на варненските момичета, както и имам ангажимент да разпращам за другите градове. Това е най-простата схема, която измислихме.

какво ще кажете да отделим мартенички за екипа на д-р Владимиров, както и за работодателя на Миси, на майката на Нина(пропускам ли някого?) - хората много помогнаха в коледната инициатива и сигурно ще се зарадват на този малък жест.
На 23.02.2009(понеделник) пак ще пътувам за Бургас(правя го често :D), може тогава да ги занеса.

*
Нимика, бибика и ммери, момичета вие от София ли сте?
*
nimika ми е изпратила адрес,  на бибика й писах на лични да ми изпрати, аз за ммери исках и ти да кажеш как да стане плащането - на сметката на Зачатие ли да прати паричките или направо в Роман?
Другият вариант е да изпрати запис на Елфи, която ще събира патите.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
оооо искам аз Жоро !Това си е за моето детенце мартеничка!

А другите с буквички ,също ли са гривнички ,ако е така искам от моите 10 ,да има 2 с буквата Г.

И аз съм ЗА да изпратим на споменатите от Цвети хора!

И аз викам да си организираме среща ,че кога ще видим после Стефито. :lol:
За дата - аз по всяко време мога,та работещите да кажат.
« Последна редакция: Февруари 14, 2009, 09:25:05 am от z22 »
<br />