0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цветенце, съвсем изключих че има и такива за закачане.
Моля те поправи моите на 5 за ръка и 5 за закачане, че и аз по традиционните си падам.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
и аз искам 5 за ръка и 5 за закачане
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Г-жа Симеонова е още в София и може да ми остави допълнително мартенички.
Досега от 200те, които имам в мен, 185 са вече разпределени, като дори не включвам в бройката Пешек и Елора, които не са упоменали колко искат.
Боровинка също иска 20 (много ще се радвам да си направим една хубава варненска среща :wink:).
Чудя се колко още да взема - 100?...
« Последна редакция: Февруари 12, 2009, 16:37:22 pm от tzvetenze »
*
и аз искам 5 за ръка и 5 за закачане

ок, аз ще имам грижата да ти ги пратя. ако някой друг иска от СЗ, може направо заедно.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
10 за ръка и 5 за закачане за мен -пиша на лични на tzvetenze -от провинцията съм

*
ей и аз искам 10 бр. поне за ръка :)

Така, Цвети, ако ти е удобно в събота да изпратиш за Варна, Бургас и Пловдив, т.е. за тези които са заявили вече, а другите да се видим да ги взема аз и на софийската среща да ги раздам. Както и другата седмица да изпратя на всички други желаещи по пощата, имам време :D
*
 Как ще плащаме?
*
Как ще плащаме?

Аз ще ви пращам малки пощенски пратки, за които вие ще получите известия и трябва да отидете до пощата да си ги вземете. Заедно с взимането на пратката, може да пуснете и пощенски запис (след като пратя мартеничките, ще пратя на всеки от вас лично съобщение каква сума дължи - за мартеничките + транспортните разходи -мисля около 1,15лв беше). Поне така процедирахме миналата година, ако имате други идеи - казвайте. Трябва само да видим на кого да бъдат изпращани пощенските записи - на мен не става, защото няма да бъда в страната. Има ли някой, който живее в близост до поща и няма да му представлява трудност да ги взема?

Не помня вече по какви причини, но не можеше да ги пратя в писмен плик и да ги получите в пощенската кутия, затова вариантът беше малка пощенска пратка с цена около 1,15лв.
« Последна редакция: Февруари 12, 2009, 17:24:09 pm от tzvetenze »
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
И за мен 10 броя за ръка.
*
После събраната сума се превежда, предполагам, в банковата сметка на дома?
Аз работя в близост до поща, пък и време имам , ако желаете, аз ще я свърша тази работа.
*

Миси, ще отидеш ли на софийската среща или ще си ги вземеш от Джази (или от компанията в Красна поляна)? Трябва да знам колко мартенички да пратя към Джази.
*
После събраната сума се превежда, предполагам, в банковата сметка на дома?
Аз работя в близост до поща, пък и време имам , ако желаете, аз ще я свърша тази работа.

Да, превежда се в банковата им сметка в ДСК. А ние получаваме документ от Дома за дарение.
Може и така - ти да пратиш сумата, събрана от пощенски записи, а ние отделно ще пратим сумата, събрана в София (аз ще донеса и паричките от Варна)
*
Добре, като дойде време за събиране на парите, ще дам адрес и ще направим списък, за да сме прилежни в отчетността.
Ще изчакаме , защото най-вероятно ще има още заявки.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!

Миси, ще отидеш ли на софийската среща или ще си ги вземеш от Джази (или от компанията в Красна поляна)? Трябва да знам колко мартенички да пратя към Джази.

Ще дойда на софийската среща.
И аз искам 10 за ръка, от София съм и мога да си ги взема и от Джази и на срещата.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Аз искам 10, ще видя и Ели колко иска.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Цвете,10 бр. за ръка за мен. Ще си ги взема от Джази.
 :flower:Благодаря за добрата организация!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
За мен 20 за ръка, от Варна съм.
В края на другата седмица или началото на по-следващата ще пътувам в Бургас командировка. Мога във Варна да взема мартеничките на момичетата от Бургас и да ги занеса. Ще ги платя на Цветенце, а пък в Бургас ще се оправим с паричките. Офиса ми е в центъра на Бругас, така че лесно ще се намерим. Казвам го, защото не познавам много града и да не се изложа с губене :wink:

*
Аз също искам 10 броя за ръка.За Пловдив последно Пешек ли ще ги взима?
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Здравейте и от мен!
Аз също искам 10бр, ако може и има 5 за ръка и 5 за закачване!
Живея близо до София, но за срещата няма да мога да дойда! Как да ги получа, ако може разбира се!