В сряда пътувам за Бургас. Ще остана там до четвъртък.
Цветенце, с теб може в понеделник или вторник да се видим във Варна, за да ми ги дадеш.
Момичетата от Бургас, пишете ми на лични. За да знам на кой да дам адрес и телефон.
аз съм останала с впечатление, че пътуването ти Вн-Бургас е за по-следващата седмица и хубаво ги наместих нещата
Не мога да ти ги дам пон-вторник, защото няма да са в мен - директорката не успя да ми даде лично допълнителните мартенички (след като видяхме в темата, че има повече желаещи от наличните 200бройки) и понеделник ще ми ги прати, но предполагам, че най-рано сряда ще са при мен. Много неприятно се разминаваме. Ще пращам към Бургас, няма друг начин.
Наличните в момента остават в Стефка и Джази, за да раздава на момичетата в София (както и за Пешек и пловдивската група), а аз заминавам за Вн и очаквам там допълнителните и раздавам на варненските момичета, както и имам ангажимент да разпращам за другите градове. Това е най-простата схема, която измислихме.
какво ще кажете да отделим мартенички за екипа на д-р Владимиров, както и за работодателя на Миси, на майката на Нина(пропускам ли някого?) - хората много помогнаха в коледната инициатива и сигурно ще се зарадват на този малък жест.