0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Здравейте мили дами, незнам дали ще успея да дойда утре, с това гадно време, все още никъде при нас не е почистено,  :(, но ще следя пътната обстановка, и дано утре положението да е по различно от днес! :P

*
Пими, това означава утре да не ти изпращам по пощата на адреса, който ми даде, така ли? Защото утре сутрин смятам да разпращам по пощата!
хайде казвай, че съм ти приготвила една "Ива" :wink: какво правя?
дано не се включвам късно.цветенце пращай ги.само ми кажи как да ти изпратя паричките.
*
на бибика, нимика, ммери и пими пратките ще бъдат изпратени утре и ще бъдете уведомени каква сума дължите, къде и как да ги изпратите (пощенски запис на адреса на Елфи, който е на първа страница!)

Елфи, след като стане факт разпращането на пратките, ще те уведомя колко записа да очакваш, от кои хора и за казви суми.

Днес трябва да пристигне пратката с допълнителните мартенички за София - момичета, приятна среща утре :)

Накрая, след като всички мартенички бъдат разпратени и разпределени по срещите, ще коригираме списъка (тъй като ще има малки промени кой колко мартенички ще получи) с точните суми, които сме събрали от всеки.
*
Елфи, след като стане факт разпращането на пратките, ще те уведомя колко записа да очакваш, от кои хора и за казви суми.
Ок, тук съм, надзъртам  :wink:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
на бибика, нимика, ммери и пими пратките ще бъдат изпратени утре и ще бъдете уведомени каква сума дължите, къде и как да ги изпратите (пощенски запис на адреса на Елфи, който е на първа страница!)

ок-значи   около сряда ние   ще ги получим!

*
Елфи, Galli и Perdeto, мартеничките ви са при мен :D
Дано всичко е наред с пътищата и в понеделник да ви ги доставя :D
Ще ви пиша на лични, да ви дам координати :D
« Последна редакция: Февруари 20, 2009, 19:52:12 pm от Ники »

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Момичета, ако утре не ни поринат - няма мърдане. Почти в планината съм все пак  :(
Ако има повече желаещи за мартеничките, а няма достатъчно и аз не съм на линия - вземете моите. Ако останат ще намеря начин да си ги взема. Надявам се да мога да дойда!
*
дай пощенски адрес, ще ти ги пусна в понеделник ако не можеш да дойдеш :D
За съжаление и аз няма да мога да дойда! Разболях се и мисля, че не е редно да идвам при бременни, майки с бебета и жени в процедура.
Ако има желаещи и за моите мартенички може да ги дадете на тях.
ПП Редактирах си постинга след този на Нина.
« Последна редакция: Февруари 21, 2009, 12:50:05 pm от nikitali »
*

Nina

• 2643
дай пощенски адрес, ще ти ги пусна в понеделник ако не можеш да дойдеш :D

Майтапиш ли се? Няма начин да те разкарвам специално в това време.
Нашите са искали да идат на гробища, днес е задушница, уви, малките улички в Драгалевци не са почистени и е труднопроходимо.
До след обяд ще видим.
*
Ехооо, срещата в кривото остава нали? Защото гледам, че има доста отказали се, аз също малко съм понастинала, но днес съм доста по-добре, а и като гледам какво слънчице е пекнало навън! Тъй като никого не познавам трябваше да търся запазена маса на Ралица Александрова, нали? :oops: Ще се радвам да се запознаем!
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
И аз се изненадах от отказите! 8O
Да,на името на Ралица Александрова ще се търсим.
И споко и за мен ще е притеснително,макар и да не ми е за първи път.
Значи до скоро.... :lol:
*
ellysot , благодаря за подкрепата!  :bighug:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Благодаря ти Цвети:)Аз вече си имам мартенички и наистина са много хубави:)
БЛагодаря на децата от дома в Роман за труда и красотите, които са ни направили:)

На софиянки приятна предмартенска среща:)
*
Днес изпратихме пратки с мартенички на: Милена Б, bibica, nimika, mmary, pimi.
Момичета, на всяка една съм пратила лично съобщение с информация колко мартенички са ви пратене и колко пари дължите. И тук да подчертая изпрично пощенските записи да бъдат изпращане на адреса на Елфи, публикуван в първия пост на темата!
*
Готово, софийските мартенички са раздадени, събрахме 160 лв. за дечицата. По списък трябваше да са около 130 лв., но всички момичета дадохме малко повече, както и от сметката остатъка го добавихме :D

Цвети, ще чакам да си дойдеш и да изпратим паричките на децата:)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
*

Nina

• 2643
Стефчо, мерси....... :balk_21:

Радвам се, че сте изкарали хубаво. Чух ви като звъннах на СтефиЗ! :)
Радвам се, че са се събрали толкова парички за дечицата.

Добре, че заваля сняг, че да оправдая скръндзотията. Скатах черпавката.   :P
*
ти дай адрес, че утре ще ходя до пощата, да ти пусна и мартеничките :D
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Цвети, пратката вече е при мен, даже заминаха първите две за Италия :D Много са хубави, благодаря на децата!
На теб също за бързата реакция и организация!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю