Оххх, с риск да ме биеш, ама взех 200 - ми много ми харесаха, наистина тази година децата са ги направили много хубави! Разбрахме се, ако не се продадат, да върнем каквото остава, но аз се надявам, че всички мартенички ще се купят!
За закачане взех само 15, щото миналата година не се харчеха много, но също са много хубави - който предпочита традиционната мартеница за закачане, като мен, ще му харесат! За ръката са три или четири варианта - гривничка червни и бели малки перлички и със стандартно закачане за бижу - т.е. може по всяко време да се слага и маха; тези които са с буквича представляват тънка кадифена червена гривничка, много нежна, която се пристяга с бяло топченце, на което има латинска буквичка и третият вид е по-дебела гривничка, като тъкана - на червен фон е изтъкан някакъв бял елемент. Пусто нямам работещ апарат да ги снимам! Ще опитам следобяда да взема назаем от една съседка и довечера да пусна снимки, за да може да си изберете.
Редактирайте си моля постовете с някакви ориентировъчни бройки, към които се насочвате.
За изпращането - ако се организираме по-бързичко кой колко иска, аз мога да поема ангажимент събота (понеделник заминавам и няма да ме има три седмици) да ида до пощата и да ви ги разпратя - както миналата година. А парите може вие, като си вземате пакетчето от пощата, да изпратите с пощенски запис (да стане с едно ходене до пощата, аз ще ви изчисля предварително колко според бройката), но трябва да се разберем на кой да ги изпращате, мен няма да ме има - кой иска да събира паричките от записи?
За Пловдив - ако стане Пешек да ги вземе и ви ги раздаде.
За Варна - от понеделник до четвъртък съм там.
Гане, пиши ми на лични да се разберем нещо.