Лали ще ме извиниш миличка, но съм бясна
Случайно ми е много добре известно, как така изведнъж броени гости започнаха да влизат във форума и да бият защита на въпросният специалист
И дори да ходи да се оплаква на Арменският поп този специалист, мнението за него няма да се промени, защото тези който са доволни се броят на двете ми ръце.
Мimi0033, ти коя си бре за да казваш кое са пълни глупости и кое НЕ, що не си седиш вкъщи и да си гледаш детенцето. И да ти кажа чесно, плод на твоята фантазия е защита която биеш в момента. Я се ориентирай на време - щот човека става единственно и само за водене на консултации и раждане.
Айде като си в такава защита на въпросният как ще обясниш факта - обажда ми се момиче което се е лекувало при въпросният близо 2е години и постоянно е викана на прегледи и помпена с хормони - без цветна снимка и без спермограма. Сменя тя "Специалиста" и отива в друга клиника, пускат там спермограма и какво се оказва при мъжът няма нито един жив сперматозоид.
Кога ли специалиста щеше да им пусне спермограма и този ли ми защитаваш ти
Хайде моля ти се - не се изказвай неподготвена
Не можахте ли да разберете, че мнението за този човек няма да го промените. И колкото разпечатки на мнения да си прави и да отрича, че не преглежда с метода на опипването просто няма кой да се върже. Абе ейййй ние да не ядем доматите с колците тук
я се осъзнай бре