0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета!
Отварям тази тема  понеже не видях никъде някой да е споменавал нещо такова, а от известно време много ме вълнува въпроса. А именно: вече два цикъла по време на менструация забелязвам, че на втория ден някаква гадост приличаща много на "дроб",  :oops: която много ме притеснява. Извинявам се, че го описвам толкова образно, но незнам как по друг начин да го направя. Ще спомена, че микробиологията е чиста.  :oops: :help:
*
Re: Странно явление по време на менструация
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2009, 11:35:14 am »
Въпросната гадост е маточната лигавица, която при менструация се изхвърля.  :D

« Отговор #2 -: Февруари 12, 2009, 11:49:11 am »
С риск да прозвучи тъпо, но цяла шепа от тая гадост не е ли твърде много ...... :? и в това количество няма ли нещо притеснително  :oops:
« Отговор #3 -: Февруари 12, 2009, 15:28:55 pm »
Преди това само чисто кървене ли си имала?Защото при мен такова отлющване на маточна лигавица се появи след като бях доста болна.Всички лекари казаха,че е нормално просто имам по дебела лигавица и след като родя всичко щяло да се е като преди.Не би трябвало да се притесняваш, но ако искаш отиди на лекар.
« Отговор #4 -: Февруари 12, 2009, 17:39:03 pm »
Навремето ми бяха казали че е нормално. Приех го без да коментирам и не съм му обръщала внимание. Винаги е било такова. Сега ми прави впечатление количеството
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2009, 15:30:19 pm »
Здравейте,аз съм нова в този форум,но искам да кажа,че и на мен ми се случва понякога,така че според мен няма място за притеснение. :)
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #6 -: Февруари 21, 2009, 12:19:56 pm »
И аз така мисля, това е лигавица, която се отлющва. При мен се е появявало такова след прием на прогестерон, но понякога и на нормален цикъл. Просто по-дебела лигавица си имала и затова. Все пак ако нещо много те мъчи, отиди да те види лекар, той най-добре ще каже :)
*

teoivo

• **
  • 69
  • Само преживените неща са истински разбрани ....
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2009, 22:15:30 pm »
Не се притеснавай,това е просто лигавицата(при теб може да е по дебела),но ако скаш все пак иди на лекар,но според мен няма място за безпокойство.
« Отговор #8 -: Февруари 23, 2009, 23:16:25 pm »
Много ви благодаря момичета  :bighug:
Те лекарите казват това, но исках все пак да попитам и други мнения  :oops:
 yahoo_17