0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
Евтини нощувки до Клиника Малинов!
« -: Февруари 12, 2009, 09:28:10 am »
Предстои ми инвитро в Клиника Малинов,момичета,бихте ли ме насочили къде мога да остана в София близо до клиниката,на по-евтина нощувчица?
Благодаря ви предварително и успех на всички Ви! 

*
Re: Евтини нощувки до Клиника Малинов!
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2009, 10:42:15 am »
Говори с Катя(санитарката).До колкото знам има апартамент на близко,който го дават под наем на момичета в процедура.
Успех!
*
« Отговор #2 -: Февруари 12, 2009, 17:30:44 pm »
Здравей Gemi, аз също търсих като теб нещо близко и по евтино, но в крайна сметка се настанихме в един хотел Аква, който е на 5-6 минути пеша от клиниката. Забравила съм колко лева беше нощувката, не е от най-евтините,, но поне беше чисто и най-важното близо. Можеш да попиташ за цената по телефона, но задължително ще ти трябва и предварителна регистрация, защото стаите са само няколко на брой и не може да си вземеш на място в момента. Иначе като обстановка не е кой знае какво, даже нищо, стая със спалня, телевизор и климатик + самостоятелна баня. За една нощувка беше добре. Иначе този вариант, който Елия ти е предложила също е много удачен, но стига да има свободни стаи или апартамент. Стискам палци да намериш нещо, което да те устройва, защото аз си спомням че това беше доста трудна задача, а и в този момент честно казано ми идваше и в повече.Успех в търсенето!
*
« Отговор #3 -: Февруари 12, 2009, 20:19:19 pm »
Нощувката в Аква беше 80 лв,но има отстъпка,ако си сама и оставаш за повече време.
*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2009, 09:06:21 am »
Благодариа Ви момичета за съдействието и успех на всички!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp1: :bfp1: :bfp1:

« Отговор #5 -: Март 19, 2009, 09:31:58 am »
Стаи за нощувки в етаж от къща до Народната библиотека и Софийски университет и апартамент на бул. България и бул. Гоце Делчев (на 700 метра от Медицинска академия, ВМА; на 50 метра от Клиника Малинов

Единична стая - 29 лв
Двойна стая - 38 лв
Легло - 20 лв

Единична стая ( луксозна, собствен санитарен възел, басейн, джакузи,сауна, фитнес център, SPA център, охранителни камери, денонощна охрана) - 45 лв

Двойна стая (луксозна, собствен санитарен възел, басейн, джакузи,сауна, фитнес център, SPA център, охранителни камери, денонощна охрана)- 60лв
http://noshtuvki.blogspot.com/