0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ден на репродуктивното здраве
« -: Март 09, 2006, 18:55:16 pm »
Сдружение Зачатие обявява своята инициатива "Ден на репродуктивното здраве", която ще се проведе на 10 юни 2006 г. Сдружението предвижда организирането на ежегодна иницитива, чрез която да се обърне внимание на обществеността върху репродуктивното здраве, една територия с много въпросителни и неизвестни.

Целта е да се акцентира върху важни моменти от профилактиката на причините, водещи до стерилитет, да се ангажират специалисти, които да доведат до знанието на повече хора основните моменти в областта на репродукцията - като репродуктивна анатомия и физиология, причини за стерилитет и тяхното избягване, диагностика и лечение. Домакин на събитието ще бъде Центърът за репродуктивно здраве при Медицински Университет - УМБАЛ - Плевен.

Хотелът, в който ще се проведе събитието е хотел Ростов - Плевен, който се намира в центрът на града. Той разполага с конферентна зала със 120 места, с възможности за озвучаване, запис и симултантен превод. Предвидена е нощувка в луксозния хотел Ростов на преференциални за участниците в събитието цени 30 лв на човек. Вечерта на 10 юни ще се организира коктейл - вечеря в лятната градина на хотел Ростов, на който в неформална обстановка се надяваме да обсъдим всички важни въпроси за репродуктивното здраве. Цена на куверта 15 лева.

Молим всички желаещи да се запишат предварително на адрес zori_j@abv.bg

Програма на събитието:

10:00-12:00 ч. - Консултации за пациенти, които са пристигнали по-рано

13:00-13:30 ч. - Тържествено освещаване - водосвет и приемане на покровител
13:30-15:00 ч. - Представяне от лекари специалисти
15:00-15:30 ч. - Кафе пауза
15:30-16:30 ч. - Дискусия и въпроси
16:30-19:30 ч. - Индивидуални консултации
20:00 ч. - Коктейл в лятната градина
« Отговор #1 -: Март 10, 2006, 10:56:37 am »
Дони докога тези резервации, има ли краен срок. Щото аз хич не съм по далекоперспективните планове.  :)
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #2 -: Март 10, 2006, 11:00:55 am »
За срока за записване missy да каже има ли значение :)
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Март 13, 2006, 17:31:02 pm »
Хайде, хора, идеята на тази тема е да се чуят повече гласове - какво мислите, че е добре да се направи, има ли желаещи да помагат, къде да търсим спонсори ...

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #4 -: Март 13, 2006, 17:37:07 pm »
Мели, исках да кажа ДА още в петък, ама пусто рождения ми ден като е на 11-ти юни... и мъжО се размрънка къде съм щяла да ходя точно преди това и мрън мрън мрън .... Ще го боря, дано да мога да дойда, но наистина дайте някакви срокове за правенето на резервациите

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #5 -: Март 13, 2006, 19:08:15 pm »
крайна дата за записвания - участие и резервации -  01.06.06г.
Моля момичетата, който ще пишат на мейла да посочват дали ще ги придружава съпруга
*

ANNIK

« Отговор #6 -: Март 17, 2006, 16:12:20 pm »
а майки може ли да дойдат
« Отговор #7 -: Март 17, 2006, 16:22:36 pm »
Цитат на: rally_pat
Мели, исках да кажа ДА още в петък, ама пусто рождения ми ден като е на 11-ти юни... и мъжО се размрънка къде съм щяла да ходя точно преди това и мрън мрън мрън .... Ще го боря, дано да мога да дойда, но наистина дайте някакви срокове за правенето на резервациите

Аз съм 2 броя, но на е-маила ли се резервира
Рали, и моя мъж е на 11 Юни!:)
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #8 -: Март 17, 2006, 16:23:22 pm »
Могат да дойдат всички хора, които намират идеята за добра.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #9 -: Март 18, 2006, 16:02:28 pm »
Идеята е добра, но е доста далече /като дата/ и доста далече от Пловдив.  :(

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #10 -: Април 06, 2006, 16:33:06 pm »
някой ходил ли е досега на тези срещи, има ли полза за нас или  това е среща на специалисти?
Четох че са били правени безплатни имунологични изследвания, няма ли да има пак такива?
Под консултации със специалисти какво се подразбира- платени или безплатни?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #11 -: Април 06, 2006, 16:48:57 pm »
Такава инициатива организираме за първи път, така че никой не е ходил преди това.
Консултациите са безплатни.
За безплатните изследвания - това беше еднократна инициатива на един израелски професор, не зная дали ще се повтори.

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #12 -: Април 06, 2006, 16:59:21 pm »
Мели , мерси, има време до тогава ще видя дали ще успея да дойда ;)
Би било хубаво пак някой да реши да направи такова нещо  :grouphug2:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #13 -: Април 06, 2006, 17:06:41 pm »
Кити, ако специално те интересуват имунологичните изследвания, част от тях се поемат от касата. Иначе срещата ще е за репродуктивното здраве като цяло, а не конкретно за имунологичния стерилитет.

Димитър Кудоглу
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #14 -: Април 21, 2006, 15:00:06 pm »
Утре (събота) в предаването "Надежда за живот" от 10.15 по тв Европа ще бъде обявен Денят на репродуктивното здраве. Възможно е информацията да е непълна - предаването е заснето преди 3 седмици.
Пожелавам ви весели празници и невероятни великденски изненади!

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #15 -: Април 22, 2006, 10:52:06 am »
Aни,гледах го.Много хубаво предаване,даваха д-р Стаменов,теб :lol: ,Илия Луков,който ни е приятел,абе все готини хора.Браво!!!
Айде,весели празници и от мен. :balk_35:  :balk_40:  :balk_45:
*
« Отговор #16 -: Април 22, 2006, 10:56:17 am »
Браво, чудесно предаване беше! Ultra  :balk_21:
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #17 -: Април 22, 2006, 16:37:30 pm »
Илия Луков ме разплака. Не се бях заслушвала в текста досега...

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #18 -: Април 22, 2006, 22:03:26 pm »
ultra и мен ме разплака Илия Луков.текста е невероятен.
видях го на Цветница в църквата в двора на Софийската
духовна семинария - впечатли ме как смирено заставаше пред всяка икона , затваря очи с молитва.
И аз не спирам да се моля както той пее в неговата песен- пък дано Бог ни възнагради!!!

Весели Великденски празници !!! :balk_45:
*

nicol

« Отговор #19 -: Май 06, 2006, 18:09:28 pm »
бъдете малко по-конкретни по програмата какви са тези консултации р кои ще ги провежда индивидуални или групови