0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Противопоказания при Достинекс
« -: Март 09, 2006, 18:15:17 pm »
Mоми4ета от утре по4вам Достинекса,в листовката пи6е,4е е противопоказен при бременност,трябва ли да се пазя и имали опасност от напълняване.Аз съм готова на вси4ко,но поне да знам да ям по-умерено.Благодаря предварително!
*
« Отговор #1 -: Март 09, 2006, 18:23:36 pm »
Хихи, този ник ми прилича на Тина Киркова. :wink:

Достинекса се изписваше за висок пролактин, нали? Защо не поговориш с лекаря, който ти го е предписал да ти каже дали можеш да го приемаш при положение, че искаш да забременееш? Най-добре е лекар да ти каже-гинеколог-ендокринолог. Аз имах проблем с пролактина преди години и ми бяха изписали Парлодел. Гинекологът ми беше казал, че мога да го пия докато забременея-до първи-втори месец и после се спира, разбира се. Така че поговори с лекаря си да ти обясни дали може или да го смени с друго, ако е възможно.
Alexandra
« Отговор #2 -: Март 09, 2006, 18:28:35 pm »
Щом ти е предписан Достинекс, сигурно имаш доста висок пролактин. Не се притеснявай, аз съм го пила, единствено ако си с ниско кръвно може малко свят да ти се вие, АМА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Той е от най-пречистените медикаменти за сваляне на пролактин, така че споко :lol:
КЪСМЕТ!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Март 09, 2006, 18:28:55 pm »
Цитат на: Marie
Хихи, този ник ми прилича на Тина Киркова. :wink:

Достинекса се изписваше за висок пролактин, нали? Защо не поговориш с лекаря, който ти го е предписал да ти каже дали можеш да го приемаш при положение, че искаш да забременееш? Най-добре е лекар да ти каже-гинеколог-ендокринолог. Аз имах проблем с пролактина преди години и ми бяха изписали Парлодел. Гинекологът ми беше казал, че мога да го пия докато забременея-до първи-втори месец и после се спира, разбира се. Така че поговори с лекаря си да ти обясни дали може или да го смени с друго, ако е възможно.

Тина  Киркова ,аз така и си я чета като я срещна...хи-хи-хи.
Тина моля те не се сърди, караш ме да се усмихвам  :) :) :)
За което много ти благодаря :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Anonymous

« Отговор #4 -: Март 10, 2006, 09:07:45 am »
Tina,Dostinex е лекарствен препарат за сваляне не пролактин,като се смята,че е най-пречистен и се понася най-леко от организма,с най-малко странични действия.Аз съм го пила една година,но ми е сменен с Bromokriptin,тъй като Dostinex трябва да се спре един месец преди настъпване на бременност,а ако е настъпила случайно-веднага,след като  разбереш,че е настъпила.Много жени се повлияват от краткокрайно лечение с Dostinex,при други /както съм аз/ се изисква продължаване на лечението дори по време на евентуална бременност,но с друг медикамент.
   Желая ти бързо справяне с проблема
*

Anonymous

« Отговор #5 -: Март 10, 2006, 09:11:35 am »
Цитат на: Anonymous
Tina,Dostinex е лекарствен препарат за сваляне не пролактин,като се смята,че е най-пречистен и се понася най-леко от организма,с най-малко странични действия.Аз съм го пила една година,но ми е сменен с Bromokriptin,тъй като Dostinex трябва да се спре един месец преди настъпване на бременност,а ако е настъпила случайно-веднага,след като  разбереш,че е настъпила.Много жени се повлияват от краткокрайно лечение с Dostinex,при други /както съм аз/ се изисква продължаване на лечението дори по време на евентуална бременност,но с друг медикамент.
   Желая ти бързо справяне с проблема.
   А това с напълняването не се притеснявай-НЕ напълнях от него,а по принцип съм склонна към напълняване
« Отговор #6 -: Март 12, 2006, 18:35:49 pm »
И аз пих Достинекс 10 месеца и сега почивам.Няма много странични ефекти,при мен само кръвното падаше.А за напълняване -не съм качила и 1 кг. докато го пиех.