И все пак не ми е ясно.
Утре ще направя уринарния тест, но той ще ме излъже заради Утрогестана, който взимам по 9 на ден. А и мензиса ми няма да дойде заради него - на кое да вярвам?
Ами аз именно затова направих кръвен. Вчера спрях утрогестана при темп. 37.28
, а днес 16-ти ден след инсето ми е 37.21
Ако не бях направила кръвния, имаше да се надявам, че домашният тест не е отчел ... А пък М кой знае с колко дни закъснение ще ми дойде
Така че, стискам ти палци домашният тест да е +, ако не, направи един кръвен, за да знаеш да спираш ли Утрогестана.
Мила Фуси, ти пък да оздравяваш!!
Грейс, супер сте, а преживяемостта ще ти трябва само по принцип, щото нали на спукан го направихте
Относно Клостила и лигавицата - нашият план е такъв, да взимам Клостил с цел да ми се изтъни малко тая пуста лигавица, пък да видим.
Лали, добре сте направили план. Ние се насочваме към ин-витро, вероятно с Клостил, въпреки че ще е малко кофти, щото ще ми е първа стимулация с Клостил и не се знае какво ще излезне. Другата ми алтернатива е съвсем на естествен цикъл, но предпочитам и се надявам поне 2-3 фоликула да станат, че да пробваме ин-витро. Иначе, ако е един, Док казва, че е по-добре икси, щото стават много рисковете иначе.