0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #20 -: Март 09, 2006, 14:38:29 pm »
Здравейте и от мен ! :balk_69: При мене засега има съмнение за сраствания и евентуално нанесени поражения на тръбите от стари възпаления. Започвам физиотерапия от другата седмица - нагревки . Имам още десет инжекции Алое. Ще ги довърша и тях и ще се опитам да поддържам крехката семейна идилия  :balk_600: Смятам да се поразсея с нещо - ремонт например и да се радвам на пролетта. Ще събирам сили за есента,когато смятам да правя лапаро... Това са ми плановете засега. Успех ,момичета !  :balk_50:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #21 -: Март 09, 2006, 15:04:23 pm »
Късмет на всички и много усмивки!
Аз ли...?
На 04.03.2006 ми сложиха 4-тата инжекция Диферелин за лечение на ендометриоза. Остават ми още 2 и по мои сметки последната е края на април. И....да сме живи и здрави следва поправителен опит: икси на нестимулиран цикъл или IVM. Още не сме го уточнили с Док, но има време.

*
« Отговор #22 -: Март 09, 2006, 15:23:51 pm »
Ееехх, Лали :cry:
Много ми е мъчно за теб....
Ще продължите ли с инсеминациите или ще сменяте плана?

Аз си взех вчера лекарствата. Вече пия Марвелон и в понеделник съм на преглед да видим кога ще се почва инвитрото.

Я да ви питам нещо. Някой да е пил противозачатъчни и да е трябвао да му слагат декапептил депо? На кой ден се слага по принцип? А после от кой ден започва стимулацията?

*
« Отговор #23 -: Март 09, 2006, 15:42:04 pm »
От сърце ви пожелавам сбъдване на желанията и много, много победи. :balk_14:  :balk_15:  :crossfingers:
*
« Отговор #24 -: Март 09, 2006, 16:26:26 pm »
Цитат на: via

Я да ви питам нещо. Някой да е пил противозачатъчни и да е трябвао да му слагат декапептил депо? На кой ден се слага по принцип? А после от кой ден започва стимулацията?

Аз пих от 19-ия ден на цикъла примолит нор(10 дни), на 21 ден от същия цикъл ми сложиха Декапептил Депо и на първия ден от следващия цикъл правих изследване за Е2 и започнаха стимулациите.

Искам да пожелая успех на всички момичета захванали се с АРТ през пролетта, бъдете много уверени, спокойни и усмихнати. :bighug:
*
« Отговор #25 -: Март 09, 2006, 16:33:58 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Привет, компанията :balk_64:

Та, аз съм с нестихващ интерес към такова ин-витро - би ли споделила повече - къде ще го правиш, при какви констатирани проблеми и какво казват докторите?

Мерси :D

Fresh, за съм с отстранени яйчник и тръба и прекъсната друга - никакъв шанс да се получи по друг начин.
Миличкото е отличник.
Без стимулация с единствения си яйчник този месец имам 2 хубави фоликула и още 5-6 по-малки (близо на 35 години съм).
Аз настоявам за лека стимулация - док малко се дърпа, но днес ми обеща. Увери ме, че цената на процедурата няма да се промени от това. Нямам търпение за отговора на здравната каса. Ако не се получи  с този опит ще опитам със "сериозна" стимулация.
Док ми каза, че рядко процедират с лека стимулация, тъй като шанса е по-малък.
Аз съм от Пловдив и съм избрала пловдивска клиника, тъй като съм на нова работа от началото на годината и не ми се отсъства прекалено.
« Отговор #26 -: Март 09, 2006, 16:48:19 pm »
ТА, защо не направите опита с лека стимулация с ваши сили, а пък от касата - ако се наложи после по-сериозен? Да не си "изпукате" патроните с евтините лекарства. Аз дето ходя на нестимулиран (или с лека стимулация) ин-витрото е доста по-евтино от класическото.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #27 -: Март 09, 2006, 16:49:08 pm »
Стискам палци на всички ви, момичета!
Пролетта е сезон на надежди.Дано и нашите се сбъднат :sunshine:
« Отговор #28 -: Март 09, 2006, 16:51:11 pm »
Зейтуни, привет :D  А ти как си?
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #29 -: Март 09, 2006, 16:53:11 pm »
ТА, защо не направите опита с лека стимулация с ваши сили, а пък от касата - ако се наложи после по-сериозен? Да не си "изпукате" патроните с евтините лекарства. Аз дето ходя на нестимулиран (или с лека стимулация) ин-витрото е доста по-евтино от класическото.

Fresh, точно това и мисля да направя - ще си купим ние лекарствата за лекото. И на мен ми е странно, че цената не се влияе от вида стимулация. Тук момичетата пишат друго... :idea:
« Отговор #30 -: Март 09, 2006, 17:04:40 pm »
Зейтуни, привет :D  А ти как си?

Ами аз нещо се бях дълбоко потопила, обаче почвам да изплувам полека.
Нали бях решила да правя лапароскопия, но пропуснах 2 месеца в нищонеправене, щото първо хемоглобина ми беше нисък, пък после бях командировка и не успях да се добера до София :evil:
Сега си чакам М. около 16.03., правя лапарото и в зависимост от резултата ще рещавам за по-нататък.При всички случаи ще е някакво АРТ, да видим какво.Така, че съм си във вашата групичка.Не съм ви изпускала от очи, ама ми беше замръзнала душицата-за друг форум, освен за "Емоционални проблеми" не ставах :)
*
« Отговор #31 -: Март 09, 2006, 17:36:16 pm »
Тенк ю, Peta!
Хм, дали тая моя ову на 5-ти ден има нещо общо със започването на Марвелона от 5-тия ден? Ама толкова започвам да ставам нетърпелива, че чак се плаша. Е, ще се наложи пак да питам док :oops:
Айде, дали през пролетта или през есента - да е наш'та тая година!

« Отговор #32 -: Март 09, 2006, 19:03:32 pm »
Здравейте и от мен. Аз съм подала документите в здравната каса и чакам резултат. Независимо какъв ще бъде отговорът, сме решили да започваме с инвитрото през пролетта. Успех желая на всички!

« Отговор #33 -: Март 09, 2006, 19:58:47 pm »
Успех на всички, започващи АРТ през пролетта! Дойде и моят ред - взех си протоколите от НЗОК, бях безкрайно щастлива, че започвам да действам по същество, уговорих си час с док и ..... като ме свиха едни зъби, не е за вярване :cry: . Та сега съм на тема оперативно лечение на зъби, но се надявам към април-май да започна процедурата. Аз ще правя ин витро при д-р Владимиров.
На всички желая успех - през пролетта щъркелите са най-активни :balk_602:
« Отговор #34 -: Март 09, 2006, 21:52:00 pm »
Милички и аз да се запиша ама нещо не знам как ще стане днес бях при др Стаменов да видим дали съм направила поне 1 фул ама не поне за
за сега 11ден.Пих 3*1 клостилбегит

УСПЕХ НА ВСИЧКИ

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #35 -: Март 09, 2006, 22:44:29 pm »
днес мина и мойта процедура - нестимулирана, на спукан фоликул. вчера вечерта беше 19,5 мм, а днес вече го нямаше. мъжо пак отличник - 36 млн/мл след обработката. писна ми всеки месец да се надявам, така че този път без надежди. като не стане и сега...до 3 пъти и отначало. та така...

п.п. тия дето ме порицаха че само си трая да видят, че не е така - като имам кво да кажа си казвам и без бой, иначе не спамя!
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #36 -: Март 09, 2006, 23:14:56 pm »
Ами да се отчета и аз. Гадните неспукани фоликули от последната стимулация изчезнаха на втори цикъл:-) Много съм щастлива! С това отпадна и чуденето ми дали вместо пункция да не направя и аз едно лапаро, че ми липсва в "колекцията". Дано не съжалявам за лапарото по-късно. Чакам резултати от имунологични другата седмица. Взех си протоколите от здравна каса, така че живот и здраве и аз се почвам с тежката артилерия в края на март и икси или ин-витро през април.
Късмет на всички!!!
И за тези, за които по Коледа не е имало чудеса, нека ги има по Великден!!!
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #37 -: Март 10, 2006, 00:42:07 am »
И аз се надявам, че ще започнем подготовка от април, след като посетим всички лекари от списъкът ни.
Успех на всички и само положителни тестчета ви желая!
*
« Отговор #38 -: Март 10, 2006, 09:01:37 am »
Айде, момичетаааа, ние сме наред! :wink:

Аз съм си подала документите в касата, но първо ще лекувам раничка и ще удебеляваме лигавица, пък ще видим кога ще се уредя за втори АРТ.

Иначе, добре, че ми дойде, та прекъснах абонамента в аптеката  :oops:

Деси, аз също съм при Стаменов!
« Отговор #39 -: Март 10, 2006, 10:03:13 am »
Здравейте, момичета! Успешна пролет на всички :) да донесе много хубави новини.

Аз вчера си взех документите за здравната каса и се надявам другата седмица да ги подам, а после ще мислим кога да е иксито. Имам едно въпросче, дано някой да може да ми отговори:
- постоянното ми местожителство е в друг град, не София, но личната ни лекарка е в София и ние живеем тук. В кое РЗОК трябва да подам документите - в това в София или в другото (по постоянно местожителство)  :?:  :?:  :?: Много ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори.