0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Какви ще ги вършим през пролетта?
« -: Март 09, 2006, 11:10:59 am »
На всички в АРТ и предстоящи такива - късмет.
*
« Отговор #1 -: Март 09, 2006, 11:26:41 am »
Лали, нещо ми намирисва, че това е нашият сезон.
Аз започвам с донорските инсета от април живот и здраве. То се видяло, че и с осиновяването нищо весело не ме чака, дано тук да имам късмет!
Края на март - цветна снимка за веки случай и се почвам!!!!!

Успех на всички и късмет
В очакване ....
« Отговор #2 -: Март 09, 2006, 11:32:59 am »
Късмет ви желая! Аз сега ще почивам и няма да предприемам нищо. Ще видя, може би за есента чак.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Март 09, 2006, 11:51:40 am »
Тоя номер с полу-донорските инсета страшно ми хареса. Много добра идея за лош мъжки фактор и за защита на мъжката гордост.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #4 -: Март 09, 2006, 11:52:53 am »
Цитат на: Fussii
Аз започвам с донорските инсета... То се видяло, че и с осиновяването нищо весело не ме чака... Края на март - цветна снимка за веки случай и се почвам!!!!!

Стискам ти палци цветната снимка да е наред!
При мен процедурата по осиновяването си върви добре, всички срещи приключиха, рапорта е готов, предстои вписване в регистъра (всичко това благодарение на теб!). Ти защо си се отчаяла?!

На всички момичета в АРТ процедури пожелавам Пролетта да даде нови сили и повече късмет!
*
« Отговор #5 -: Март 09, 2006, 11:57:32 am »
Борбата продължава! От днес съм на Естрофем и планувам  да слагам замразените, имам 6 броя. Ама да видим дали ще има оцелели и колко ще са. Плановете ми  са - ако не стане с тях да се пробвам на слабо стимулиран цикъл. Просто така за опит. От днес спирам винцето и започвам  повечко плодове и зеленчуци да ям, овесени ядки и всякакви полезни щуротии. Ако не помага, то и не вреди :lol:  :lol:  :lol:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #6 -: Март 09, 2006, 12:12:44 pm »
Успех момичета ! :balk_21:
Пожелавам на всички ви пролетните щъркели да донесат най-хубавите новини!

« Отговор #7 -: Март 09, 2006, 12:46:59 pm »
При мен някак започва да се прояснява картинката-десният яйчник е хипер активен-всеки месец той се отчита, но за сметка на това има проблеми с дясната тръба. Лявата тръба е наред, но пък левия яйчник не ще да прави доминантни фоликули. Сега ме стимулират с Меногон, ако има доминантен фоликул в ляво-правим инсе. Ако няма-от другият месец почвам да се стагям за инвитро.
*
« Отговор #8 -: Март 09, 2006, 12:47:09 pm »
И аз планирам инвитро с лека стимулация за следващия си цикъл.
Късмет на всички, заели се с АРТ!!!
*
« Отговор #9 -: Март 09, 2006, 12:59:04 pm »
Цитат на: Lali
Тоя номер с полу-донорските инсета страшно ми хареса. Много добра идея за лош мъжки фактор и за защита на мъжката гордост.

Абсолютно!!! Знаш как живна човекот  :balk_46:

Боровинка, при нас нещата нещо се бавят и не че съм се отчаяла, ама ми е криво....
В очакване ....
« Отговор #10 -: Март 09, 2006, 12:59:56 pm »
На всички АРТ-истки късмет в пролетната серия! Аз ще взема участие само със стискане на палци, тъй като чак наесен ще правя инвитро.

Следя ви изкъсо и ви мисля непрекъснато, така че всичко е под контрол  :wink:

Очаквам безпроблемни процедури и положителни тестове!

:cheerleader:  :goodluck:  :cheerleader:  :bfp:  :cheerleader:  stork-boy
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #11 -: Март 09, 2006, 13:00:08 pm »

На всички момичета, които са или започват  АРТ процедури стискам палци и нека Пролетта донесе повече настроение, усмивки и късмет!
*
« Отговор #12 -: Март 09, 2006, 13:17:36 pm »
И аз започвам подготовка за икси през април.Сега ще попълня колекцията си от изследвания с още някое и към края на март,живот и здраве ,започвам стимулация.
Стискам палци на всички смели,красиви и упорити бъдещи мами.
Ще успеем.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #13 -: Март 09, 2006, 13:30:15 pm »
Ами аз другия месец ще се гледам с доктора и ще решаваме дали ще се класирам за ИКСИ през май-юни.
*
« Отговор #14 -: Март 09, 2006, 13:46:22 pm »
Много съжалявам мила Лалинка  :cry:  силно се надявам следващият път да успееш. Абе защо става така брееееееее
*
« Отговор #15 -: Март 09, 2006, 13:52:44 pm »
Ами и аз да се включа.Вече мина лапарото и както се очакваше злополучната ми тръбица е с безвъзвратно увреден фимбрален апарат.
Вече започнахме с изследванията за здравната каса и се надявам до две седмици да ги подам.Жувот и здраве през май месец се местя в София.Мисля през цялата процедура да остана там и да не пътувам.
Избрах клиниката на д-р Стаменов и ще се радвам да поддържам връзка с някои който е на същият етап.
Пожелавам успех на всички и бог да бъде с нас.
« Отговор #16 -: Март 09, 2006, 13:57:01 pm »
Привет, компанията :balk_64:

Е тая пролетна серия вече трябва да е късметлийска :!:

Аз като гледам, докато се намотаем с лечението на хламидия, ще мине и Великден :?  До тогава път трябва да измислим как ще продължим - ще мъчим ли с инсе или ще опитаме ин-витро.

Цитат на: TA
И аз планирам инвитро с лека стимулация за следващия си цикъл.
Късмет на всички, заели се с АРТ!!!

Та, аз съм с нестихващ интерес към такова ин-витро - би ли споделила повече - къде ще го правиш, при какви констатирани проблеми и какво казват докторите?

Мерси :D
Благодаря ти, Бени!

*

balmi

« Отговор #17 -: Март 09, 2006, 14:26:39 pm »
Чудесна пролетна тема момичета!!! Да докладвам и аз: Направихме всички необходими изследвания за кандидатстване по здравната каса. Взехме протоколите и евентуално другата или по-другата седмица ще ходя да подавам документи, защото нямам още рецептурна книжка.
Решили сме докато изчакаме одобрението и ние да направим смесени инсета - донорски материал плюс съпружески. Пък дано да се получи.
На всички от сърце желая много успех !!!!

:eggsperm:  :bfp1:  :sucky:
*
« Отговор #18 -: Март 09, 2006, 14:38:09 pm »
Късмет,Балми.Дано не ти трябват лекарствата от касата:-)

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #19 -: Март 09, 2006, 14:38:13 pm »
аз пък пожелавам на всички, темата да не става 20 страници /щот ме мързи да ги чета :wink: / и да се изнесете към съседния форум Дългоочаквана бременност :D
Целувки на всички! :balk_21: