Здравейте момичета и Весела Коледа на всички.
Пиша предимно в бгмама, но не мога да не се включа тук с надежда да прочетат
повече момичета.
Утре ще отида да ви взема готовия кариотип от 6 ет. в Майчин дом и ще потвърдя със сигурност, че е безплатен.
Когато отидох да си запиша час бях изчела всичко и се колебаех, но така или иначе и за Геника трябваше да чакам и реших да отида първо там, момичето ми записа час за след един месец, искаше за след 40 дни, но аз казах, че няма да ми е възможно и помолих колкото се може по скоро, на тръгване ми каза, че чакат от повече от 3 години да им занесат касов апарат за да могат да издават бележки и изследването да е платено, аз като я попитах аз след месец като дойда да дадем кръв ще бъде ли платено, тя каза, ами може да, 110 ле на човек, може и да е станало платено.
Отидохме с приятеля ми да дадем кръв и се разговорихме, едното момиче беше това което ми запис час, имаше и друго, което обясни, че изследването е безплатно, питаха ме кои го е назначил, аз идвам от Щерев, по принцип Щерев работят с Геника и предполагам се притесняват да не става конфликт, но както и да е, аз казах, че док ми е казал където реша и че няма проблем. Утре отивам да взема изследването и ще се включа пак. Според мен е възможно да карат на симпатии или да се притесняват от Геника и лекарите, но ние трябва да си търсим правата и след като нямата касов апарат и не е платено е безумие да даваме 200лв, че и повече за изследване което може да бъде направено безплатно.
Стана дълго, дано да съм помогнала
Весели празници и дано скоро всички успеем в борбата.